[ANSR] Bubu vs. [RED ARMY] federaciq
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Портер ти кот коя дупка се пръкна не можах да разбера хайде кажи ми кой и кога ме е занулявал като си много смел ?
Никовете ми са няколко Fantom aleks78 sasho78 Melina
чакам да ми кажеш кой кога ме е занулявал че много се разприказва и ти без да знаеш
амм забравих да кажа че първите рундове играех в СССР дано това те мотивира повече ама тогава май пък ти не си играл ...
пък за полета ела или ме покани и ще ти покажа
Никовете ми са няколко Fantom aleks78 sasho78 Melina
чакам да ми кажеш кой кога ме е занулявал че много се разприказва и ти без да знаеш
амм забравих да кажа че първите рундове играех в СССР дано това те мотивира повече ама тогава май пък ти не си играл ...
пък за полета ела или ме покани и ще ти покажа
Последна промяна от aleks78 на пет авг 21, 2009 11:26 pm, променено общо 1 път.
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
А ти кой си занулявал?aleks78 написа:Цитат(aleks78 @ Aug 21 2009, 11:27) Аз си пия питието и чакам да ми кажат и покажат кои ме е занулявал щото аз не знам ....
илид а се поразровя из докладите и да изкарам кирливите ризи на ред арми как вачик ва правеше деви и щастливи сам ....
вас и металите
обичам женичките обичам ги всичкитее
За милион и 500 хиляди Бойни точки, предполагам никой?federaciq написа:Цитат(federaciq @ Aug 22 2009, 01:30) А ти кой си занулявал?
Последна промяна от RoYaL на пет авг 21, 2009 11:35 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
И аз така предположих ...
Диос ми ги написа една вечер като пихме заедно
Диос ми ги написа една вечер като пихме заедно
Последна промяна от aleks78 на пет авг 21, 2009 11:40 pm, променено общо 1 път.
aleks78 написа:Цитат(aleks78 @ Aug 21 2009, 22:27) Аз си пия питието и чакам да ми кажат и покажат кои ме е занулявал щото аз не знам ....
илид а се поразровя из докладите и да изкарам кирливите ризи на ред арми как вачик ва правеше деви и щастливи сам ....
вас и металите
ех голяма караница големи спорове хахаха накрая ще се регна в следвашатата третинка и ще ви покажа къде зимyват раците xaxaxa