Мулти
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
Много замре офтопика ...
Искам да си призная, че съм мулти ... Мръсно, гадно мулти ... Във форума . И то от 7-September 06 насам ... По едно време си бях направил и трети акаунт ама му забравих ника ...
А ? Ще ме линчувате ли какво ще ме правите не знам ...
Искам да си призная, че съм мулти ... Мръсно, гадно мулти ... Във форума . И то от 7-September 06 насам ... По едно време си бях направил и трети акаунт ама му забравих ника ...
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
Нямаш проблеми .
Паролата е - телефонният ми номер + ЕГНто + рождената дата на кучето .
Пина не го знам го записан на едно листче над телевизора ...
Отпечатък не и трябва отключено е . И като минеш не забравяй да поздравиш Рекси
Защото той няма да те забрави
Шефа даже не го знам къде живее ти парола за сейфа искаш ...
Сестра нямам но братми може и да ти пусне ако си навит
По нататъшни уточнения на ЛС или направо ме намери в скайп ...
Паролата е - телефонният ми номер + ЕГНто + рождената дата на кучето .
Пина не го знам го записан на едно листче над телевизора ...
Отпечатък не и трябва отключено е . И като минеш не забравяй да поздравиш Рекси
Шефа даже не го знам къде живее ти парола за сейфа искаш ...
Сестра нямам но братми може и да ти пусне ако си навит
По нататъшни уточнения на ЛС или направо ме намери в скайп ...
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Да бъдеш мулти във форума те поставя едно ниво над обикновените потребители във спамерската йерархия.Колкото повече,толкова по-нагоре в йерархията...до достигането на титлата Негово Величество на Форума.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
http://www.bulfleet.org/index.php?act=M ... filter=ALLSkullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Aug 22 2009, 00:20) Да бъдеш мулти във форума те поставя едно ниво над обикновените потребители във спамерската йерархия.Колкото повече,толкова по-нагоре в йерархията...до достигането на титлата Негово Величество на Форума.
Всъщност се изкачваш в тая класация
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Жалко,че нямам такива амбиции.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
mega_alien написа:Цитат(mega_alien @ Aug 21 2009, 18:38) Много замре офтопика ...
то кой ли няма по 2-3 ника у форумо аз си бях направил един заради каос но той взе, че го изрита в коша до 2017г . па другия няма ви го кажа
Наистина нещо замря тоя форум. бързо да идват спамерите, стига им толкова почивка за повече, там на белите камъни
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
хахахахаха
А на мен ми дават 2 бутилки уиски ако симулирам контузия и не играя в следващия мач на футболния отбор от махалата
П.С: 450 милиона какво? Метал, кристал или газ? И вдигнал ли си е складовете на макс?
А на мен ми дават 2 бутилки уиски ако симулирам контузия и не играя в следващия мач на футболния отбор от махалата
П.С: 450 милиона какво? Метал, кристал или газ? И вдигнал ли си е складовете на макс?
Последна промяна от Loveless на пон авг 24, 2009 5:46 pm, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам