[ANSR] RoYaL vs. [§ãMåŧJI™1] Villagers

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Поствам битката по желание на защитника, аз лично нямах намерението да го правя :)
Много история около нея няма, общо взето двама се карат - третия печели, сикскилъра се пробва на няколко пъти да го занули, и онзи ден се пробва да го засече... За днес ми беше втората атака по защитника, и попадна в целта. Villagers спомена, че е имал лични проблеми и за това, не е могъл да се логне 20 минути в играта, за което наистина съжалявам. Но няма как, без грешки, нямаше да има занулени. Пожелавам му успех в живота и в играта, оказа се точен човек. :)

[ANSR] RoYaL vs. [§ãMåŧJI™1] Villagers
Последна промяна от RoYaL на ср авг 19, 2009 11:40 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

тия 4 иляди кръста и на мен ша ми додат добре :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

xeb написа:Цитат(xeb @ Aug 19 2009, 14:18) тия 4 иляди кръста и на мен ша ми додат добре :р
Па ела ги удари
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Villagers
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 10:16 am
Контакти:

Мнение от Villagers »

Най-накрая дойде и моят ред да съм от дясната страна на доклада :) В последните 2 дни нямах толкова много време за играта,поради лични проблеми в семейството ми.Но такъв е животът.Все пак това е една игра , в която винаги има победите и губещи.Аз смятам , че съм и от двете.От страната на победителите съм,защото постигнах всичките си цели-намерих нови приятели.Започнах рунда с нагласата за 70-80к статистически точки,а минах 160к.Летяха ме със Звезди,а даже и аз летях по такива :) .От страната на губещите съм,защото нямах време да обърна внимание на роднините си и приятелите си,всеки ден спях по-малко часове.Но това го е изпитвал все играч на тази игра.Радвам се , че бях част от Самаел.Радвам се , че се гонихме със АНСР,и че точно Рояла ме занули.Радвам се,че играчите от СССР и РедАрми също проявяваха интерес да ми ударят флотата.Е,зануляването ми е ФАКТ.Следващата третина няма да я играя,но на всички играчи пожелавам всичко най-добро в живота и в играта.За мен беше чест да играя с Вас.Дано в някой друг рунд отново да се видим :) :a055:
galinxristov
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 09, 2009 4:10 pm
Контакти:

Мнение от galinxristov »

Villagers написа:Цитат(Villagers @ Aug 19 2009, 12:47) Най-накрая дойде и моят ред да съм от дясната страна на доклада :) В последните 2 дни нямах толкова много време за играта,поради лични проблеми в семейството ми.Но такъв е животът.Все пак това е една игра , в която винаги има победите и губещи.Аз смятам , че съм и от двете.От страната на победителите съм,защото постигнах всичките си цели-намерих нови приятели.Започнах рунда с нагласата за 70-80к статистически точки,а минах 160к.Летяха ме със Звезди,а даже и аз летях по такива :) .От страната на губещите съм,защото нямах време да обърна внимание на роднините си и приятелите си,всеки ден спях по-малко часове.Но това го е изпитвал все играч на тази игра.Радвам се , че бях част от Самаел.Радвам се , че се гонихме със АНСР,и че точно Рояла ме занули.Радвам се,че играчите от СССР и РедАрми също проявяваха интерес да ми ударят флотата.Е,зануляването ми е ФАКТ.Следващата третина няма да я играя,но на всички играчи пожелавам всичко най-добро в живота и в играта.За мен беше чест да играя с Вас.Дано в някой друг рунд отново да се видим :) :a055:

айде баце и до после :D хубава битка станала гледам :)
Последна промяна от galinxristov на чет авг 20, 2009 7:53 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

galinxristov написа:QUOTE (galinxristov @ Aug 20 2009, 01:15) айде баце и до после :D хубава битка станала гледам :)

( ей тая събота и неделя съм на палатки на седемте престола аре целио булф ялате :Д)
бахт хората 2000 4000 кръста 1 сонда сичко кръгло .....(абе бате ходи спи на легло ...за о да се кривиш на палатка)
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
aleks78
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 24, 2007 10:33 pm
Контакти:

Мнение от aleks78 »

xeb написа:QUOTE (xeb @ Aug 19 2009, 14:18) тия 4 иляди кръста и на мен ша ми додат добре :р

а ти твойте 100 К пеперудки който имаш какво хубаво ще ми дойдат ...
давам ти 3 рунда :)
Последна промяна от aleks78 на чет авг 20, 2009 10:08 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Че то три рунда ич не са малко :)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Я па давам 10 :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Я па давам едно GG на Рояла..

Как сте юнаци :P
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”