[ANSR] Bubu vs. [RED ARMY] wow

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Лично аз не съм наясно, дали аккаунта Тролл е сменил собственика си, но така или иначе, въпросния акаунт след много дни на късмет, бе обезкостен

Рециклажа е прибран, без 16 мил газ.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

не стигна той ми и мене щяхте за 11 сек да ме рециклирате заради една колония :dizzy:

иначе мноо лошо в края на третината
Последна промяна от federaciq на пон авг 17, 2009 11:42 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Aug 18 2009, 01:37) не стигна той ми и мене щяхте за 11 сек да ме рециклирате заради една колония :dizzy:

иначе мноо лошо в края на третината
Ми що летиш по който не трябва, бре :)

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Aug 17 2009, 11:39) Ми що летиш по който не трябва, бре :)
е от де да знам,че ви се свиди една планета :c022: то аз на бъзик само вие ще ме отнесете :dizzy:
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

охх убава е битката :a055:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

Язък за акаунта на тролл ...

Иначе браво на нападателя ...
Последна промяна от mega_alien на вт авг 18, 2009 7:03 pm, променено общо 1 път.
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .

[/b]
Troll
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:59 pm
Контакти:

Мнение от Troll »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Aug 18 2009, 01:34) Лично аз не съм наясно, дали аккаунта Тролл е сменил собственика си, но така или иначе, въпросния акаунт след много дни на късмет, бе обезкостен

Рециклажа е прибран, без 16 мил газ.
Акаунта го предадох на LG..подозирах, че вероятността да се получи нещо такова е доста голяма...и все пак дни на късмет е силно казано, да може би говориш за времето в което е бил при LG. И чудех се дали LG и данивас не се познават..имам някакви подозрения. А и тенденцията ANSR да играят нечестно е всеизвестна..Но както и да е , все пак не се е случило при мене...Айде със здраве..в играта с тебе няма да се видим

..........
Последна промяна от Troll на вт авг 18, 2009 6:29 pm, променено общо 1 път.
Причина: Без такива поженалия!
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Troll написа:Цитат(Troll @ Aug 18 2009, 20:22) Акаунта го предадох на LG..подозирах, че вероятността да се получи нещо такова е доста голяма...и все пак дни на късмет е силно казано, да може би говориш за времето в което е бил при LG. И чудех се дали LG и данивас не се познават..имам някакви подозрения. А и тенденцията ANSR да играят нечестно е всеизвестна..Но както и да е , все пак не се е случило при мене...Айде със здраве..........
Кой е LG? Всъщност аз съм извън мод само от 1 ден и не съм наясно, за какъв късмет става дума, така ми бе казано просто. А къде ще се виждаме, не знам ... ти ще кажеш. За сдържаност обаче не говори, че не знам кой се държи несдържано
Последна промяна от RoYaL на вт авг 18, 2009 6:48 pm, променено общо 1 път.

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Прекрасна битка, радост за окото, бля-бля-бля ....това, за да не съм оффтопик :)

Сега на темата :

Г-н Диморезе, моля оставете цитатите, та да се гледа сеира на Тролл ;)

ЦитатАйде със здраве.........[/quote]

За такива работи принципно се раздават наказания според правилата(форумните и игровите), а не се прикриват ;)

А на Тролл мога да му пожелая няколко седмица да пие хапчета и студена вода, току виж излезе от филма(при него май е сериал като "Дързост и красота")

Ангеле хайде да се спреш!
Последна промяна от Fallen_angel на вт авг 18, 2009 6:49 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”