OKP в действие ...

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

greg написа:Цитат(greg @ Aug 16 2009, 20:34) ... според мен влезе 2 минути след удара ... но може аз да греша и за това да съм си върнал трансите, които летяха на втора вълна да крадат - а от твоят копм по -хубава гледка да се е разкрила към въпросната планета и точният момент на събитията :c022:
Всъщност наистина влезе преди битката, но си чакаше кода и въобще не му пукаше, че ще го удариш. Така, че твоя принос за изтриването е точно никакъв. Айде стига си се хвалил. Верно, да ви остави човек малко фандък да поиграете и ще надигнете вой до небесата, колко сте велики. Много сте силни наистина в `сингълплейъра`...
Последна промяна от RoYaL на нед авг 16, 2009 6:48 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
greg
Редник (Private)
Регистриран: вт окт 30, 2007 2:12 pm
Контакти:

Мнение от greg »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Aug 16 2009, 20:43) Всъщност наистина влезе преди битката, но си чакаше кода и въобще не му пукаше, че ще го удариш. Така, че твоя принос за изтриването е точно никакъв. Айде стига си се хвалил. Верно, да ви остави човек малко фандък да поиграете и ще надигнете вой до небесата, колко сте велики. Много сте силни наистина в `сингълплейъра`...
:p140: ... тъй тъй - добре е човек да си брани протежетата :bravo: а и как да не приема градивната критика на такъв майстор на мултито като теб :dizzy:

... да - не съм само аз причината да се делне - това ми е ясно , но пък се делна - нали :c022:
QUOTE [color=green]Пази Боже сляпо да прогледа.Дай на глупака власт и му гледай сеира.[/color][/quote]
Потребителски аватар
viktoria_
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 14, 2008 5:26 pm
Контакти:

Мнение от viktoria_ »

greg написа:Цитат(greg @ Aug 16 2009, 18:27) Ами играй бе отворко :P

... и преди са те питали , но и аз да го направя - защо не си принц, а принцеса :lol:

:p140: голям вой нададохте нещо ми се струва - направо ще взема да се стресирам- ще ми приседне бирата, която в момента си пийвам ... тцтцтц :a055:
xaxaxax тва си е моя работа как ще се пиша във форума кво е значението смешко ае бегай си пий бирката и не се занимавай с ората
просто сте смешни и такива ще си останете колкото и да лаете месеца
а защо не играя ли
защото ми писна такива като тебе да ме зануляват за тва и все да не успяват ето за тва няма да играя повече СМЕшКО :P

а ако нявга играя ще се пиша ГАБРОВЕЦ можеш да ме потърсиш нямаш грижи да се пробваме
сега сам се логнал но само да спамя главите ви за нищо друго :c022:
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

princessa_ написа:Цитат(princessa_ @ Aug 17 2009, 08:13) xaxaxax тва си е моя работа как ще се пиша във форума кво е значението смешко ае бегай си пий бирката и не се занимавай с ората
а защо не играя ли
защото ми писна такива като тебе да ме зануляват за тва и все да не успяват ето за тва няма да играя повече СМЕшКО :P

а ако нявга играя ще се пиша ГАБРОВЕЦ можеш да ме потърсиш нямаш грижи да се пробваме
хаха принцеса не съм съгласен григор и христо са хора на място познавам ги играл съм с тях :) и съм горд от това григор е много човечен винаги
би ти помогнал ако може

много добър играч недей да се излагаш ман

едит: той в момента играе във вселената григоре мога да ти дам и ник :P
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

greg написа:Цитат(greg @ Aug 17 2009, 09:09) :p140: ... тъй тъй - добре е човек да си брани протежетата :bravo: а и как да не приема градивната критика на такъв майстор на мултито като теб :dizzy:

... да - не съм само аз причината да се делне - това ми е ясно , но пък се делна - нали :c022:
Никого не браня, бре. Просто ви плюя :) ))) Толкоз ли е трудно да го разберете :) ))

Потребителски аватар
greg
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от greg »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Aug 17 2009, 13:25) Никого не браня, бре. Просто ви плюя :) ))) Толкоз ли е трудно да го разберете :) ))
не е трудно бре :punish2: но ми харесва да виждам , че отделяш от скъпоценното си време-да си поспамиш с нас простосмъртните :a013:
... таа да продължим ... :P
...ние пък си мислихме , че дъждец е завалял - :lol:

... брей аз досега смятах , че искаш да кажеш добра дума за нас :bravo: и само това , че не можеш да избереш най - подходящата те е възпирало да го сториш :rolleyes: , а то било учение по плювня :)
QUOTE [color=green]Пази Боже сляпо да прогледа.Дай на глупака власт и му гледай сеира.[/color][/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

greg написа:Цитат(greg @ Aug 17 2009, 15:12) не е трудно бре :punish2: но ми харесва да виждам , че отделяш от скъпоценното си време-да си поспамиш с нас простосмъртните :a013:
... таа да продължим ... :P
...ние пък си мислихме , че дъждец е завалял - :lol:

... брей аз досега смятах , че искаш да кажеш добра дума за нас :bravo: и само това , че не можеш да избереш най - подходящата те е възпирало да го сториш :rolleyes: , а то било учение по плювня :)
Е, ти верно си се осъмнил в моя беден речник? А за спам, все се намира време... особено за плювня.

Потребителски аватар
greg
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от greg »

princessa_ написа:Цитат(princessa_ @ Aug 17 2009, 09:13) xaxaxax тва си е моя работа как ще се пиша във форума кво е значението смешко ае бегай си пий бирката и не се занимавай с ората
а защо не играя ли

:p140: няма да е зле да се пробваме - както се изразяваш , но има един проблем - аз ДМ играя рядко - а на теб там ти е силата :P милионни скаути и т.н. евентуално да помолиш админите да ти увият няколко к във вестници за следв. рунд :lol:
ИЗТРИТО
Последна промяна от greg на пон авг 17, 2009 2:53 pm, променено общо 1 път.
Причина: Не ми харесва чувството ти за хомор на основа градове!
Потребителски аватар
viktoria_
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 14, 2008 5:26 pm
Контакти:

Мнение от viktoria_ »

greg написа:Цитат(greg @ Aug 17 2009, 13:14) :p140: няма да е зле да се пробваме - както се изразяваш , но има един проблем - аз ДМ играя рядко - а на теб там ти е силата :P милионни скаути и т.н. евентуално да помолиш админите да ти увият няколко к във вестници за следв. рунд :lol:
ИЗТРИТО
аве не че нещо ама не чустваш ли че се излагаш себеси изаузат ти аааааааа смешнят ти съюз
и защо подяволите след като немога да играя несте ме занулили още и защо в към коуюто съюз се обърна ме приема и точните хора а не като тебе които се мислят за такива ме уважават а да те итам за какво се занимавам стебе въобще
целят ви много добър съюз е в мод милите те смешници xaxaxxaxa
Потребителски аватар
greg
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от greg »

:p140: на вниманието на цензорът : http://www.humorhouse.bg/bg/gbhumour.html

символът на черната котка без опашка е приет за символ на град Габрово :c022: така , че нищо лично...

-но не приемам да ми кълцате писаниците, а на въпросният индивид , който не е престанал да се заяжда и да обижда съюзът ми и играещите в него - да не му налагате санкция ... :dizzy:
...нещо май не си спомням да е дал коментар по темата, а всичко се изражда в дребни заяжданки - лошо няма , аз съм насреща :a013: , но осигурете ни равни условия ...

Също така читалнята е читава!
Последна промяна от greg на пон авг 17, 2009 5:32 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”