новите правила
Не е съвсем така, доживяхме и огромни промени в чисто потребителски интерес - най-изявени във вселени 1 и 2. Забеляза се, че доста от що-годе по-сносните играчи искат да играят само в детмач; почти всички от средностатистическите играчи искат да играят само детмач; и всички тиквеници и празноглавци искат да играят каквото и да е, само да позволява и на маймуна да изкара всевъзможни нива проучвания и титанични бройки кораби за отрицателно време, дори и да не знаят за какво точно им трябва да е така (което всъщност е нормално, иначе за какво друго да се борят...). И воала - Вселена 2 на 8-ма скорост. dios президент
А за вицепрезидент - този (или тези), които захапаха или накараха тия, които трябва, да захапят, че тая работа с бойните точки куца още от зародиш. Първа пък стана ретро, в следствие на което и единствената вселена, където има баланс, че и навява хубави спомени. Един потребител търси нещо умно, а друго - нещо лесно. Като тях самите.
Обаче в крайна сметка - има за всички. Какво повече да се очаква през 2009-та. По-добро от това? :>
Последна промяна от LoaD на съб авг 08, 2009 2:37 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Стигаш си 100 точки и оп някой на 1М минава и ти бута планетата със 15 ЗНС-та и не знам си колко хиляди унита и глупости. Колко интересно? Евала!letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jul 28 2009, 15:52) както се изразих според мене новите правила са небалансирани.
така за какво иде реч.
коефициента за атака по статистически точки а не по ресурсни или бойни.
бих желал тука всеки да изложи своето мнение по въпроса .
не мисля че е редно да те атакува акаунт на 5 или 10 пъти повече точки от тебе а респективно ти да такуваш акаунти 5 до 10 пъти по-мако точки от тебе .но както и да е вие сте .доводи ,мнения и евентуални решения са добре дошли.
Sugnatur нихт арбайтет!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Едно е да говориш колкото да не мълчиш,друго е да се аргументираш. Защо ли не съм видял такъв доклад във втора вселена? Някой си минал 100к и го отвяли със звезди. То бива измишльотини...Nitron написа:Цитат(Nitron @ Aug 8 2009, 17:42) Стигаш си 100 точки и оп някой на 1М минава и ти бута планетата със 15 ЗНС-та и не знам си колко хиляди унита и глупости. Колко интересно? Евала!
А като си зарежеш флота на планетата и не го проглеждаш часове,няма никакво значение дали ще те отвее човек на 50к или 1 мил. Изражението на лицето при лог е еднакво. С една дума - бисерите са плод на овче мислене.
Последна промяна от dios на съб авг 08, 2009 4:57 pm, променено общо 1 път.
Ще си направя труда да попитам тук-там за битки между играч на около 1м и играч на около 100к и ще ги сложа. Явно разчитате на добрата съвест и честта хората на по 1м да не се заниамват с играчи на по-малко точки и да не им бутат планетите... Дано всички го смятат за неморално, защото други ограничения няма. Аз лично имам някои "любимци" и не знам дали "морала" би ме възспрял да не се изгавря с тях, ако имаме гоялма разлиак в точките.dios написа:Цитат(dios @ Aug 8 2009, 18:48) Едно е да говориш колкото да не мълчиш,друго е да се аргументираш. Защо ли не съм видял такъв доклад във втора вселена? Някой си минал 100к и го отвяли със звезди. То бива измишльотини...
А като си зарежеш флота на планетата и не го проглеждаш часове,няма никакво значение дали ще те отвее човек на 50к или 1 мил. Изражението на лицето при лог е еднакво. С една дума - бисерите са плод на овче мислене.
Sugnatur нихт арбайтет!
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Ехеее егати вица ми кви са тия щуротии,ако си ги издразнил уау те да не са недосегаемите бе да не са от мафията дай като са на много точки другите да си мълчим и да не дразним никой,егати тъпотията,мисля че улесниха големите акаунти максимално с тея правила,и какво следва...акаунт на 2к ме дразни и трябва да му летя ли!?...опа не мога то не можелоFr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Aug 8 2009, 18:06) Виж не е казано че няма да литнат със ЗНС 1-2 пъти и то ако са ги издразнили с нещо. Това не значи че няма как да се пазят малките акаунти, при положение че големите няма да тръгнат да ги гонят и трият навсякъде![]()
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Ми че кое му е ненормалното на това когато някой малък те буди по 3-4 пъти с смс-и без дори да е шпионирал ти да не можеш да му го върнеш? И като няма флот или е на сейв що да не го пробваш с дините? Тъкмо ще знае друг път да не го прави. Като нападаш някой трябва да си готов и да се защитиш от него 
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Уау, те са на много точки - убийте ги с камъни? По чия логика? Човек като има мнение, за да се отчете като важно, трябва да е логично и правилно. А не да го има, колкото за факт. Вие искате да играете или да ви направят Bulfleet Single Player, за да е сигурно, че няма да ви набие някой, недай Боже и нахалство. В една подобна игра, минаваш нещо от сорта на 5000 точки и директно те мятат в океана при акулите. Целта на една игра обикновено е да можеш да мериш сили с всички директно. И естествено, че едни, положили в пъти повече усилия, са по-добри от други. В определени моменти и ситуации, може да е непосилно, дори невъзможно да надвиеш определен противник - както във всяка една нормална игра. Каква друга цел може да има една игра с класация?! Това не е стрелба по кутиики. :>m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Aug 8 2009, 20:14) уау те да не са недосегаемите бе да не са от мафията дай като са на много точки другите да си мълчим и да не дразним никой
Акаунт на 2k няма как да те дразни, освен ако не си на 1-4k някъде.
Не че почти всички не се опитват да летят най-вече на хора възможно най-ниско в коефициента им, но иначе за морал да говорим? Това с морала го забрави, гледаш правилата на играта и се ориантираш сам какво точно искаш и дали изобщо можеш да се бориш за него... :>Nitron написа:Дано всички го смятат за неморално, защото други ограничения няма.
Най-добрата формула си е само една - читав и сериозен съюз. Тия работи с тактиките... много насериозно се вземат...
Последна промяна от LoaD на съб авг 08, 2009 8:11 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
В оригиналната версия на играта (знаете коя) не знам дали има въобще понятие ресурсни точки, но с тези правила във втора вселена на булфлийт мисля, че окончателно искат да обезсмислят това иначе хубаво нововъведение с цел баланс. Някак си се губи логиката някой дето се е регнал по-късно, след началото на рунда да няма право да се развива до високи точки, просто защото никой няма да му разреши и ще го бутнат. Впорчем броя активни играчи е показателен, за съжаление за ефекта на новите правила. Тъмбдаун отвсякъде...
Sugnatur нихт арбайтет!
-
daskalo
- Редник (Private)
- Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
- Контакти:
А ти пък, като какъв се изживяваш,че никой да не те буди???? Не си пускай смс известяването и готово - нямаш проблем! Погледни топ 100 и виж колко хора са около заветните 100к точки и сам си направи извода дали е нормално да може да те атакува акаунт на 1,6 млн. точки! А ограничението за протекциите от 50к до 300к е "супер"Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Aug 8 2009, 17:56) Ми че кое му е ненормалното на това когато някой малък те буди по 3-4 пъти с смс-и без дори да е шпионирал ти да не можеш да му го върнеш? И като няма флот или е на сейв що да не го пробваш с дините? Тъкмо ще знае друг път да не го прави. Като нападаш някой трябва да си готов и да се защитиш от него![]()