Само да дам и моето мнение, защото смятам че е редно...
Тая нощ двамата румънци не ми дадоха да мигна. Дали са двама вече въпроса е много спорен, където е трябвало съм казал нещата както ги виждам аз. Но двата акаунта ме атакуваха и шпионираха през нощта и разбудиха цялото семейство

А повярвайте ми, няма нищо което да мразя повече от това да ме будят посред нощите

За съжаление, освен че дремах цяла нощ не можех да ги срещна, защото флотата беше на сейв, а ресурса който имах в наличност не стигаше да купя достатъчно кораби. Така че се постарах да направя каквото мога и знам да запазя планетата, докато се приберат птичките. И се молех да пусне само още една атака... Днес следобяд я пусна... За мен много ламерско изпълнение държа да отбележа, което намалява и моята заслуга за битката разбира се

Доста неща не направи както трябва нападателя, но това си е негов проблем. Все пак за няколко часа минаха 3 атаки и рискувах доста да падне планетата, независимо от броя на звездите.
Та... Резултата е видим вече и няма какаво да го коментирам. Не харесвам стила на игра на румънците и затова се радвам, че поне един от тях няма да ми се пречка. Против тях като народ нямам нищо, но пък играят много нечисто и мръснишки, а това много дразни. Благодаря и на някои играчи от съюз Смерш, които се опитаха да помогнат с каквото могат тая нощ. Те си знаят

И преди съм писал и сега ще отбележа, че може и на моменти да сме се гонили, но те са добри и им отдавам нужния респект.
Приятна игра на всички, аз отлитам