новите правила

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

aleks78 написа:Цитат(aleks78 @ Jul 29 2009, 11:51) хей макумба а мене забрави ли ма или ко ....
да те забравя? :) Тея правила и за теб ще важат :a055: .
The Deejay's an Alien
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

macumba написа:Цитат(macumba @ Jul 29 2009, 11:42) Тези правила не ми харесват! Не можахте ли да измислите нещо по-глупаво. Сега как ще спечеля руна, а? Предлагам следните промени:

- при регистрация, автоматично да ставам първи в класирането
- всички трябва да копат за мен и да ми се молят да мина да ги рециклирам
- да печеля всяка битка, дори да нямам кораби
- а да, и ако може да прекръстите играта на мое име

:a055:
земи се регни и ти и да стане парад на ветераните
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Troll
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:59 pm
Контакти:

Мнение от Troll »

ами игра е все пак бре...стига и вие , а и маркетинга ми се струва добър , щом клиентите си обсъждат какво да им се продава .. :)
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
Потребителски аватар
oilvk
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 6:35 pm
Контакти:

Мнение от oilvk »

Промени по средата на рунда че няма да има е ясно.Поне да се забранят атаките с ЗНС извън коефициент 2х.
Потребителски аватар
VaSeTo0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
Контакти:

Мнение от VaSeTo0 »

oilvk написа:QUOTE (oilvk @ Aug 4 2009, 00:08) Промени по средата на рунда че няма да има е ясно.Поне да се забранят атаките с ЗНС извън коефициент 2х.
вярно, че няа да е лощо, ама едва ли ще стане :dizzy:
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

oilvk написа:Цитат(oilvk @ Aug 4 2009, 00:08) Промени по средата на рунда че няма да има е ясно.Поне да се забранят атаките с ЗНС извън коефициент 2х.
Рояла го писа някъде - големите НЯМАТ изгода да бият малките със ЗНС - далеч по-изгодно е да им рецнат флота за бойните точки и многото ресурс печалба.Ако решиш обаче да се правиш на голямата работа и да дразниш (смс тормоз, псувни и т.н.) очевидно, че ще изядеш хурката.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Aug 4 2009, 01:47) Рояла го писа някъде - големите НЯМАТ изгода да бият малките със ЗНС - далеч по-изгодно е да им рецнат флота за бойните точки и многото ресурс печалба.Ако решиш обаче да се правиш на голямата работа и да дразниш (смс тормоз, псувни и т.н.) очевидно, че ще изядеш хурката.

Тва е супер глупост.Точно големия топаджия ще те литне със знс-та, просто защото може (справка миналия рунд).Нарича се превантивна мярка,а в топа е много разпространена тази мярка.Незнам защо слушате Рояла,ако има лична изгода,би си изтрил половината съюз без да му мигне окото.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Колкото повече чета, толкова повече ми се вдига самочувствието като потребител... За 5 години не видях някой, който влага достатъчно усилия и завидни умения все да коли и беси, да е промрънкал, че днес слънцето е пекло по-надясно от вчера и затова целият му рунд се е прецакал. To не че е смешно някой на 2 милиона да удря новобранци на по 200к, смешното е някой на 200к, уж играещ от зората на динозаврите, а още само да диша праха на останалите и да киха по форума. И става една сополива работа...

Явно е много трудно да се съберат 10 сериозни съюзника, с акъл в кратуните, и да диктуват рунда, както си искат. После да ударят няколко месечна/годишна почивка и айде пак, ако желаят. Голяма работа, че 10-20 форумни дебила ще обясняват, че много скачали на малко, че ония били връзкари, че не знам какво - хората от завист правят много неща, но така и не разбрах защо едно от тях не е - да се поучат от чуждия успех. Толкова е елементарно да видиш и приемеш нещо на готово, че и амеба би се справила, ако й беше на зор.

Има една българска поговорка - кой каквото си е надробил, това ще сърба. Ако някой си е надробил царска попара, ще си яде като цар, кой шут ще му държи сметка?

:>
Последна промяна от LoaD на пет авг 07, 2009 7:22 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Още 20 години да го има булфлийта пак няма да измислят сносни правила.Моето мнение е ,че от 2006 година насам играта върви само надолу с едно единствено изключение-новата battle system.Е ся и аргументи искате да ви дам?Е няма-толкова са много,че ще надминат по обем една дипломна работа.То си е и нормално-един търговски продукт си има жизнен цикъл-направете едно добро на хората( към ривъра) и махнете играта вместо да ги сучите от пръстите си тези все по изчанчени изменения.Ясно ми е ,че доите кравите(пак към ривъра,ако изобщо знае кво е това),ама да се спре най-после.Все пак има админи които си вярват и се мъчат да направят нещо,но за голямо съжаление не им се отдава..зарежете бе хора-няма да станете голямата работа, нито ще успеете да съживите мъртвеца.А пък шуробаджинащината в играта ,надвишава тази в държавната администрация.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

seazar написа:Цитат(seazar @ Aug 7 2009, 23:08) Още 20 години да го има булфлийта пак няма да измислят сносни правила.Моето мнение е ,че от 2006 година насам играта върви само надолу с едно единствено изключение-новата battle system.Е ся и аргументи искате да ви дам?Е няма-толкова са много,че ще надминат по обем една дипломна работа.То си е и нормално-един търговски продукт си има жизнен цикъл-направете едно добро на хората( към ривъра) и махнете играта вместо да ги сучите от пръстите си тези все по изчанчени изменения.Ясно ми е ,че доите кравите(пак към ривъра,ако изобщо знае кво е това),ама да се спре най-после.Все пак има админи които си вярват и се мъчат да направят нещо,но за голямо съжаление не им се отдава..зарежете бе хора-няма да станете голямата работа, нито ще успеете да съживите мъртвеца.А пък шуробаджинащината в играта ,надвишава тази в държавната администрация.
Мноооого се вживяваш...!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”