с реца не казахте ко стана
OKP в действие ...
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
е тоя Oth тряа сам да си го е прибрал щот чак сутринта отиде в тоя съюза ОПК и значи че е трябвало сам да си го събереCrashedd написа:QUOTE (Crashedd @ Jul 23 2009, 22:05) пфуу исках аз да го ударя ама много късно не седях вчера иначе щеше ии аз да го напляскам генералчето![]()
![]()
![]()
с реца не казахте ко стана
- greg
- Редник (Private)
- Регистриран: вт окт 30, 2007 2:12 pm
- Контакти:
, където е той ... тааа по същество доклад : http://un4.bulfleet.com/doklad.php?id=2ab3406981
ще помоля някой доброжелател да прасне едно бекъпче
на победителят - честито !!!
на Цецо - бързо възстановяване ...
Имате 60 минути за публикуването на бекъп!
Последна промяна от greg на чет авг 06, 2009 6:53 am, променено общо 1 път.
QUOTE [color=green]Пази Боже сляпо да прогледа.Дай на глупака власт и му гледай сеира.[/color][/quote]
Жалко за цеци, слабоgreg написа:Цитат(greg @ Aug 6 2009, 00:01)Историята е следната : Цецо , ккккк и т.н. зачезна днес към 10 ч. от БФ ... аз предполагам , че е поради непрекъснатите дъждове и спрял нет в онази част на стараната
, където е той ... тааа по същество
доклад : http://un4.bulfleet.com/doklad.php?id=2ab3406981
ще помоля някой доброжелател да прасне едно бекъпчече нашият БеКъПаджия нещо е в мод
![]()
на победителят - честито !!!
на Цецо - бързо възстановяване ...
Последна промяна от slunceto на ср авг 05, 2009 10:15 pm, променено общо 1 път.
- greg
- Редник (Private)
- Регистриран: вт окт 30, 2007 2:12 pm
- Контакти:
BlackHand написа:QUOTE (BlackHand @ Aug 6 2009, 00:12) Цеци се е изложил на максималност!Я къжете нещо за рециклажа ида си признае кой го е взел ?
Последна промяна от greg на чет авг 06, 2009 6:18 am, променено общо 1 път.
QUOTE [color=green]Пази Боже сляпо да прогледа.Дай на глупака власт и му гледай сеира.[/color][/quote]
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
цял ден и цяла нощ без интернет вчера влезнах от 1 фрgreg написа:Цитат(greg @ Aug 6 2009, 07:14)Който трябва и колкото е успял си го е прибрал
![]()
жалко.. успех на отн и да внимава в картинката
аман от тоя .. нет аман
наистина е вярно че в булфа най големият ти враг е тфоя интернет доставчик ..
то дори и в момента съм в 1 фр и аз още немам нет треа викна тоя за интернета да ресне switcha
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
[OKP]oth vs. [СМЕРШ]kkkkkk
Димо,давай ми малко време да направя бекъп...
гледам другата битка от снощи позачезнала.
Димо,давай ми малко време да направя бекъп...
гледам другата битка от снощи позачезнала.
Последна промяна от Skullcollector` на чет авг 06, 2009 9:05 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]