Само не разбирам как хора на по 150к - 200к точки слагат битки на 200 кръста с 90 танкера и се гордеят с това - драмата е голяма ,нещата отиват да почнат да се слагат битки и на 500к точки от по 5 кръста с/у 2 спайки ........незнам правилата ли доведоха до това безъбие или летния сезон.
Имам предложение поради липса на битки в трибуната да почнеме да слагаме и грабежите !!!
Последна промяна от StarFighter на пон авг 03, 2009 8:55 pm, променено общо 1 път.
StarFighter написа:QUOTE (StarFighter @ Aug 3 2009, 19:50) Само не разбирам как хора на по 150к - 200к точки слагат битки на 200 кръста с 90 танкера и се гордеят с това - драмата е голяма ,нещата отиват да почнат да се слагат битки и на 500к точки от по 5 кръста с/у 2 спайки ........незнам правилата ли доведоха до това безъбие или летния сезон.
Имам предложение поради липса на битки в трибуната да почнеме да слагаме и грабежите !!!
..... i steel a lot of resurces i took recycle and he got no tankers there so i can get alll recycle in the area
NoobsGoPro написа:Цитат(NoobsGoPro @ Aug 4 2009, 03:02) ..... i steel a lot of resurces i took recycle and he got no tankers there so i can get alll recycle in the area
спокойно скоро ще ти запари под краката дет се вика
Crashedd написа:QUOTE (Crashedd @ Aug 4 2009, 11:48) спокойно скоро ще ти запари под краката дет се вика
На мен пък едно птиченце ми каза , че скоро се очаква в спокойното, нощно, румънско небе - да засветят хубави звезди ... тъй де ... не знам вярно ли е не е ли вярно
Последна промяна от greg на вт авг 04, 2009 2:08 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [color=green]Пази Боже сляпо да прогледа.Дай на глупака власт и му гледай сеира.[/color][/quote]
NoobsGoPro написа:QUOTE (NoobsGoPro @ Aug 4 2009, 18:12) i am sick of all this words and promises lets see acts not facts
по добре пиши на бг. , като гледам отлично си си превел "запари под краката дет се вика" или си някои румънец дето владее български или си българче правещо се на влах
StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Aug 4 2009, 19:13) по добре пиши на бг. , като гледам отлично си си превел "запари под краката дет се вика" или си някои румънец дето владее български или си българче правещо се на влах
Румънец е просто му превеждат и си отговаря на английски
StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Aug 4 2009, 18:13) по добре пиши на бг. , като гледам отлично си си превел "запари под краката дет се вика" или си някои румънец дето владее български или си българче правещо се на влах
аве пламене незнам защо ама мислим еднакво то скоро ще се види