недомислици

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Troll
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:59 pm
Контакти:

Мнение от Troll »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Aug 2 2009, 14:20) Ами от тук следва, че не можеда забравяш технологии избирателно :)
Как да не може , спираш и унищожаваш интелектуален ресурс за каквото ти хареса ...аа , ама ако един единствен ги разработва тея неща, тогава съм съгласен, но дали е така ....
Последна промяна от Troll на нед авг 02, 2009 12:33 pm, променено общо 1 път.
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Troll написа:Цитат(Troll @ Aug 2 2009, 13:09) Не че нещо , ама аз ще ти го обясня още по-бааавно - ами забравя се , унищожават се документации, технологични линии и подобни ... ти помниш ли всичко по Биология и Икономика, Математика и Информатика без помощни материали , ако го помниш .......не е добре определено.Господин "Перфектна преценка".
Ами, то затова се учи - иначе щеше да го има написано и никой нямаше да прави усилие да е висшист.Оборудваш се с книжки и четеш като ти трябва.А ако ти забравяш колко е 2+2 или други неща - това говори за начален стадий на прогресивна болест - макар че си толкова много по-стар и опитен от мен(както натякна в една друга тема) все още си твърде млад за деменцията.Бърже на лекар, стига си киснал тука.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Troll
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:59 pm
Контакти:

Мнение от Troll »

Fallen_angel написа:QUOTE (Fallen_angel @ Aug 2 2009, 15:48) Ами, то затова се учи - иначе щеше да го има написано и никой нямаше да прави усилие да е висшист.Оборудваш се с книжки и четеш като ти трябва.А ако ти забравяш колко е 2+2 или други неща - това говори за начален стадий на прогресивна болест - макар че си толкова много по-стар и опитен от мен(както натякна в една друга тема) все още си твърде млад за деменцията.Бърже на лекар, стига си киснал тука.
Висшо се учи , за да се учиш как да решаваш проблемите, не да помниш 13 хил формули наизуст , а такива сложни науки едва ли се заключват до 2+2 , а за книжките - ето точно за това имах предвид , тоя ресурс го унищожаваме и готово , подлежи на деструкция.
Така че идеята за реорганизация на проучванията според мен съвсем не е лишена смисъл , както го предлагат някой други участници във форума и играта. Нападаш ги безмислено и недостатъчно аргументирано.
Последна промяна от Troll на нед авг 02, 2009 2:13 pm, променено общо 1 път.
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jul 31 2009, 08:30) Ок, ще ти обясня много Б А В Н О.

В живота сгради се бутат.Как се забравя нещо научено???? С чук ли го разбиваш?????????? Човек, очеизвадно е, че искаш да си улесниш играта, ама то се иска акъл - преценяваш какви кораби ще ползваш и ги почваш.Не "хем така, хем иначе"
Нещо май ме вземаш за мезе :P аз си знам с какви кораби играя и това са кръстосвачите,но само споделям че би било интересно да се направи и един рунд така,може би ще стане интересно,пък иначе е вярно че всеки си прави сметка с какви кораби ще играе даден рунд.Но когато ти писне някой определен кораб би било хубаво да бутнеш фабриката и проучванията за него за да го смениш с друг,а вариянта да го смениш оставайки с проучванията на първия ти избор не е оферта!
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Aug 4 2009, 10:43) Нещо май ме вземаш за мезе :P аз си знам с какви кораби играя и това са кръстосвачите,но само споделям че би било интересно да се направи и един рунд така,може би ще стане интересно,пък иначе е вярно че всеки си прави сметка с какви кораби ще играе даден рунд.Но когато ти писне някой определен кораб би било хубаво да бутнеш фабриката и проучванията за него за да го смениш с друг,а вариянта да го смениш оставайки с проучванията на първия ти избор не е оферта!
Ти май играеш някаква друга игра....
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Aug 4 2009, 10:43) Но когато ти писне някой определен кораб би било хубаво да бутнеш фабриката и проучванията за него за да го смениш с друг,а вариянта да го смениш оставайки с проучванията на първия ти избор не е оферта!
Аз питах ли или само си мислех да питам на предния ти пост - И защо по-точно така мислиш? И колко бавно трябва да играе човек, та да не му се налага да развива повече от 1 кораб? Особено във 2ра, то няма смисъл и да се регва човек с подобна стратегия... Не за друго, просто за да ти кажа къде бъркаш в умуването, не с лоша цел. :>
Последна промяна от LoaD на съб авг 08, 2009 2:43 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”