недомислици

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Ле-е-е-екичко избягахте от първоначалната тема :) Аз не съм оттука и съм за малко, но и без това на спам отиват нещата, та реших да се изкажа:
Конфедерация - специален кораб - танкер - като рециклатора, ама по-бърз (и с повече карго, което обаче не е тема на разговора... все още)
Миопи - специален кораб - звезден изтребител - като полевия изтребител, ама по-бърз
Нокси - специален кораб - спийдър - като кръстосвача (еми по-близко нЕма), ама по-бърз
Тертети - специален кораб - мегатон - нещо като бомбъра и/или унито, ама по-бърз.

Дотук всичко точно, обачe ако обърнем внимание на един друг момент, мегатона губи много. А именно че (игнорираме конфедератите) другите две раси имат кораб, който може да е масовият за тях. Независимо дали си на 5К, 50К, 500К и т.н. Обаче тертет на 20К примерно с флот от мегатони не съм видял. Е, няма и да видя, но въпроса е, че до 20-30-40К като блъскаш бойни или кръстове, колко хора след като си направят нужните проучвания заменят досегашния флот с мегатони? Сигурно отговора не е "никой", но - малко! Що да сменям кръстовете с почти два пъти по-бавен кораб? Или бойните с малко по-бавен, който на всичкото отгоре иска и газ? Ако ми трябва тежък кораб, винаги мога да се обърна към унито, или пък към бомбъра, надявайки се на късмета си при допълнителната му функция - трошенето на сгради :)
Та така, седи си и си мисля, мисля си и си седя...
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Според мен да се направи така в следващия рунд че да може да буташ фабрика и проучвания и така всеки ще има възможност да инвестира в различни кораби по време на играта.А иначе за кръста според мене няма какво да се говори-доминира и тва е,скорост/сила са просто перфектни за боен акаунт!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jul 30 2009, 19:21) Според мен да се направи така в следващия рунд че да може да буташ фабрика и проучвания и така всеки ще има възможност да инвестира в различни кораби по време на играта.А иначе за кръста според мене няма какво да се говори-доминира и тва е,скорост/сила са просто перфектни за боен акаунт!
Като в живота нали : научиш математиката, но на 20 решиш, че не ти е нужна."Бутнеш" я - научаваш биология.След това Икономика.....и такаа.............. :) :lol: :lol: :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jul 30 2009, 22:09) Като в живота нали : научиш математиката, но на 20 решиш, че не ти е нужна."Бутнеш" я - научаваш биология.След това Икономика.....и такаа.............. :) :lol: :lol: :lol:
Ми логиката сочи че щом може да се бутат сгради,значи и проучвания и фабрика ще може...би било интересно да се пробва един рунд така,да можеш да ги буташ тези проучвания и фабрики,мисля си че ще е интересно :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jul 31 2009, 10:19) Ми логиката сочи че щом може да се бутат сгради,значи и проучвания и фабрика ще може...би било интересно да се пробва един рунд така,да можеш да ги буташ тези проучвания и фабрики,мисля си че ще е интересно :)
Ок, ще ти обясня много Б А В Н О.

В живота сгради се бутат.Как се забравя нещо научено???? С чук ли го разбиваш?????????? Човек, очеизвадно е, че искаш да си улесниш играта, ама то се иска акъл - преценяваш какви кораби ще ползваш и ги почваш.Не "хем така, хем иначе"
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

сега се сетих нещо от фабриката да като ъпрейдваш кораба да му дава определена скорост :P :a055:

чакам отговор
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Crashedd написа:QUOTE (Crashedd @ Jul 31 2009, 12:49) сега се сетих нещо от фабриката да като ъпрейдваш кораба да му дава определена скорост :P :a055:

чакам отговор
Това е идейно - по-високите класове кораби да получават повече % скорост ;)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

нормално е на по високи точки да се играе с по високи класове кораби :) и още по нормално е на тези точки да имаш хубави скорости :) пък и нали трябва да пада лев от мотивацията :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jul 31 2009, 10:19) Според мен да се направи така в следващия рунд че да може да буташ фабрика и проучвания и така всеки ще има възможност да инвестира в различни кораби по време на играта.А иначе за кръста според мене няма какво да се говори-доминира и тва е,скорост/сила са просто перфектни за боен акаунт!
Не разбрах каква точно е връзката на различните проучвания и фабриката с пречката човек да "инвестира" в различни кораби през рунда? В играта няма безброй начини човек да трупа ресурс ли? Или са наложили някакъв лимит да проучванията? :>

При нормална игра по 15 часа на ден, например, след няколко седмици винаги идва един момент, в който ти трябва много флот колкото се може по-скоро, имаш много ресурс, който не можеш да изхарчиш, така че вариант "щo да правя другия кораб пък, като тоз по-онакъв" би трябвало да отпада. Поне 2-3 вида едновременно трябва. Иначе влизаш в графа "бавноразвиващи се", сиреч вместо да гониш, се налага да бягаш.
Последна промяна от LoaD на пет юли 31, 2009 3:59 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Много просто - като играеш на 20к ресурсни точки ти треперят краката за всяка излишна точка :lol:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”