аре за риба?
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Станчо,не знам какво сте ловили,ама кутията от цигари изглежда като гигант в сравнение с "плячката" 
Последна промяна от Skullcollector` на чет юли 30, 2009 9:12 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
еее ти пък сега... не се изказвай по женскиSkullcollector` написа:QUOTE (Skullcollector` @ Jul 30 2009, 23:06) Станчо,не знам какво сте ловили,ама кутията от цигари изглежда като гигант в сравнение с "плячката"![]()
то си имаше регламент.. казахме че отиваме за слънчак, и хванахме слънчак
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Аз последния път като ходих за риба...ходих за риба(макар и на рибния пазар
)
Във вашия случай е станало нещо подобно
Във вашия случай е станало нещо подобно
Последна промяна от Skullcollector` на чет юли 30, 2009 9:54 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
ха станчо куката викаш била тъпа а?а ако не бях аз би ли обяснил на четящите форума с какво смяташе да ловиш слънчака?!а куката си беше много добра имам спомен че хвана костур без да е забита.и апропо кат е толкова тъпа куката и след всички злословия по мой и неин адрес,би ли бил така добър да обясниш тука пред всички защо не ми я върна тази кука а?!!!stan4o написа:Цитат(stan4o @ Jul 30 2009, 22:04) Абе щом е във офф топика значи е спам тема![]()
а иначе мисията изпълнена! занулих ги всички.. само аз хванах слънчак! и то не един а два! въпреки опитите на Леталния да ме съботира, като ми даде тъпа кука...
жалко че костурите бяха много упорити и се предреждаха![]()
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
ха та ме подсети ако не бяха качествените ларви на синята муха донесени от миланофф на какво би хванал слънчака а?услуга бил направил ама ммечешкаstan4o написа:Цитат(stan4o @ Jul 31 2009, 00:05) направих ти услуга, сега имаш една тъпа кука по малко. следващия път ще дам хубави куки да ме споменаваш с добро![]()
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
той се е грижел за живота на рибоцитеstan4o написа:Цитат(stan4o @ Jul 30 2009, 23:04) .... въпреки опитите на Леталния да ме съботира, като ми даде тъпа кука...
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Победител по бойни точки и занулител на костура в проведеното състезание е stan4o.
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Качеството не е добро но с телефон - толкова.
Съгласно този му пост предлагам да гласуваме и единодушно да го дисквалифицираме

Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Качеството не е добро но с телефон - толкова.
- нарочно го оставям какато го е написал, за да не каже че има вмешателство.stan4o написа:QUOTE (stan4o @ Jul 30 2009, 16:00) ......
ако някох хване рибка с по малко от 5 цвята момнтална дискфалификация!
Съгласно този му пост предлагам да гласуваме и единодушно да го дисквалифицираме
Последна промяна от milanoff на пет юли 31, 2009 8:13 am, променено общо 1 път.
[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Брех, какви гигантски екзeмпляри !!!. 
Последна промяна от niki_god на пет юли 31, 2009 9:30 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!