ееее тамън успамихме румънчето :Dmisterya написа:Цитат(misterya @ Jul 31 2009, 00:55) Айде сладури, тука сте: http://www.bulfleet.org/index.php?showt ... ntry550393
-HunTerS- Battles
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Bula2k
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 01, 2008 5:17 pm
- Контакти:
Прасчо написа:QUOTE (Прасчо @ Jul 31 2009, 00:18) If he is your neighbour why are you in different alliances ?
edit: This smells royal undoubtedly![]()
co`s we have a fight ... for personal probl
▌░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ▌
[url=http://img504.imageshack.us/i/abad3a1358c6734ca94a33a.png/][/url]
[url=http://img504.imageshack.us/i/abad3a1358c6734ca94a33a.png/][/url]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Тц,тц,тц...Толкова много спам,а един бекъп няма...
[-HunTerS-]Bula2k vs. [СМЕРШ]Sight
[-HunTerS-]Bula2k vs. [СМЕРШ]Sight2
[-HunTerS-]Bula2k vs. [СМЕРШ]Sight3
[-HunTerS-]Bula2k vs. [СМЕРШ]Sight4
[-HunTerS-]NoobsGoPro vs. [СМЕРШ]Sight
[-HunTerS-]NoobsGoPro vs. [СМЕРШ]ncuxonam
[-HunTerS-]webincident vs. [ТарикаТи]diprozon
[-HunTerS-]NoobsGoPro vs. LaPlace
[-HunTerS-]nightmare vs. LaPlace
[-HunTerS-]nightmare vs. LaPlace2
[-HunTerS-]nightmare vs. LaPlace3
[-HunTerS-]ALLURE vs. sana
[-HunTerS-]NoobsGoPro vs. CHAKA
[-HunTerS-]NoobsGoPro vs. [Robbers]DONkoi
[Robbers]DONkoi vs. [-HunTerS-]NoobsGoPro
[-HunTerS-]NoobsGoPro vs. [СМЕРШ]ncuxonam2
misterya: Браво! You are my precious...
[-HunTerS-]Bula2k vs. [СМЕРШ]Sight
[-HunTerS-]Bula2k vs. [СМЕРШ]Sight2
[-HunTerS-]Bula2k vs. [СМЕРШ]Sight3
[-HunTerS-]Bula2k vs. [СМЕРШ]Sight4
[-HunTerS-]NoobsGoPro vs. [СМЕРШ]Sight
[-HunTerS-]NoobsGoPro vs. [СМЕРШ]ncuxonam
[-HunTerS-]webincident vs. [ТарикаТи]diprozon
[-HunTerS-]NoobsGoPro vs. LaPlace
[-HunTerS-]nightmare vs. LaPlace
[-HunTerS-]nightmare vs. LaPlace2
[-HunTerS-]nightmare vs. LaPlace3
[-HunTerS-]ALLURE vs. sana
[-HunTerS-]NoobsGoPro vs. CHAKA
[-HunTerS-]NoobsGoPro vs. [Robbers]DONkoi
[Robbers]DONkoi vs. [-HunTerS-]NoobsGoPro
[-HunTerS-]NoobsGoPro vs. [СМЕРШ]ncuxonam2
misterya: Браво! You are my precious...
Последна промяна от Skullcollector` на съб авг 01, 2009 2:50 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- NoobsGoPro
- Редник (Private)
- Регистриран: пет юли 03, 2009 11:45 am
- Контакти:
NoobsGoPro написа:QUOTE (NoobsGoPro @ Aug 3 2009, 09:50) NoobsGoPro vs ncuxonam![]()
http://un4.bulfleet.com/doklad.php?id=8945296e65
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
/offtopic
/end offtopic
Nice englishDimorese написа:Цитат(Dimorese @ Aug 3 2009, 11:40) I will kindly ask Mr. NoobsGoPro to put backups of battles that he do.
/end offtopic
Последна промяна от Fallen_angel на пон авг 03, 2009 9:51 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Последна промяна от Skullcollector` на пон авг 03, 2009 12:02 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]