аре за риба?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Станчо,не знам какво сте ловили,ама кутията от цигари изглежда като гигант в сравнение с "плячката" :)
Последна промяна от Skullcollector` на чет юли 30, 2009 9:12 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

Skullcollector` написа:QUOTE (Skullcollector` @ Jul 30 2009, 23:06) Станчо,не знам какво сте ловили,ама кутията от цигари изглежда като гигант в сравнение с "плячката" :)
еее ти пък сега... не се изказвай по женски :) размера не е от значение!
то си имаше регламент.. казахме че отиваме за слънчак, и хванахме слънчак :)
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Аз последния път като ходих за риба...ходих за риба(макар и на рибния пазар :) )
Във вашия случай е станало нещо подобно :)
Последна промяна от Skullcollector` на чет юли 30, 2009 9:54 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Jul 30 2009, 22:04) Абе щом е във офф топика значи е спам тема :)

а иначе мисията изпълнена! занулих ги всички.. само аз хванах слънчак! и то не един а два! въпреки опитите на Леталния да ме съботира, като ми даде тъпа кука...
жалко че костурите бяха много упорити и се предреждаха :)
ха станчо куката викаш била тъпа а?а ако не бях аз би ли обяснил на четящите форума с какво смяташе да ловиш слънчака?!а куката си беше много добра имам спомен че хвана костур без да е забита.и апропо кат е толкова тъпа куката и след всички злословия по мой и неин адрес,би ли бил така добър да обясниш тука пред всички защо не ми я върна тази кука а?!!! :p140:
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от stan4o »

letalenizhod написа:QUOTE (letalenizhod @ Jul 31 2009, 00:27) ....би ли бил така добър да обясниш тука пред всички защо не ми я върна тази кука а?!!! :p140:
направих ти услуга, сега имаш една тъпа кука по малко. следващия път ще дам хубави куки да ме споменаваш с добро :)
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Jul 31 2009, 00:05) направих ти услуга, сега имаш една тъпа кука по малко. следващия път ще дам хубави куки да ме споменаваш с добро :)
ха та ме подсети ако не бяха качествените ларви на синята муха донесени от миланофф на какво би хванал слънчака а?услуга бил направил ама ммечешка
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Jul 30 2009, 23:04) .... въпреки опитите на Леталния да ме съботира, като ми даде тъпа кука...
той се е грижел за живота на рибоците :c022: ... искал е да пляскат кога я вадиш от устата им :a050:
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
milanoff
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср апр 04, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от milanoff »

Победител по бойни точки и занулител на костура в проведеното състезание е stan4o. :bravo: :a055:

Снимка 1

Снимка 2

Снимка 3

Качеството не е добро но с телефон - толкова. :c022:
stan4o написа:QUOTE (stan4o @ Jul 30 2009, 16:00) ......

ако някох хване рибка с по малко от 5 цвята момнтална дискфалификация!
- нарочно го оставям какато го е написал, за да не каже че има вмешателство.

Съгласно този му пост предлагам да гласуваме и единодушно да го дисквалифицираме :P :lol: :c022:
Последна промяна от milanoff на пет юли 31, 2009 8:13 am, променено общо 1 път.

[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от stan4o »

QUOTE ако някох хване рибка с по малко от 5 цвята момнтална дискфалификация![/quote]

QUOTE Съгласно този му пост предлагам да гласуваме и единодушно да го дисквалифицираме p010.gif b020.gif c022.gif[/quote]

еми ако ти се занимава започвай да броиш цветовете на костура :)
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Брех, какви гигантски екзeмпляри !!!. :)
Последна промяна от niki_god на пет юли 31, 2009 9:30 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”