На някой сериозен да му се е преиграло в вселена 1? Акаунта е в топ 10, не е удрян и е много добре развит. За повече инфо само за сериозни играчи. Аз след 3 години пак реших да се пробвам , но осъзнах , че нямам време , а не ми се иска да кретам в класирането. Така че................. иначе ще го трия
Едит: пък и Хера ми липсва
Последна промяна от Ruskia_bg на вт юли 28, 2009 11:47 pm, променено общо 1 път.
На някой сериозен да му се е преиграло в вселена 1? Акаунта е в топ 10, не е удрян и е много добре развит. За повече инфо само за сериозни играчи. Аз след 3 години пак реших да се пробвам , но осъзнах , че нямам време , а не ми се иска да кретам в класирането. Така че................. иначе ще го трия
Едит: пък и Хера ми липсва
би ли ми казал дали мога да го поема?може би не ме познаваш но бих го поел .ще сменя името и пощата
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
и темата приключи.....
на автора... спорна работа и хубаво лято, на новодошлото зомби - приятно изкарване пред екрана и без нарушения на правилата.....
Хубав ден на всички
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]