новите правила

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
charovna

Мнение от charovna »

А стига сте се дрънкали бре. Естествено, че всеки е прав за себе си. Мене па не ми дреме за никви коалиции и клики и тем подобни. Не бих нападнала само хората от моя си съюз, другите под ножа...само да ми падне сгода :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jul 28 2009, 16:40) пак не съм съгласен рояле пак! аз съм примерно с търговски акаунт.твоя съюз води война с моя.аз не воювам но произвеждам необходимото количество флота което се изсипва по твоя акаунт.като стратег ти сигурно не би ми изтрил акаунта за да мога аз да снабдявам конкурентите ти с кораби не е логично опитай пак,всячески ще спреш такъв акаунт.примери бол
Естествено. Ти слагаш главата в торбата и продаваш кораби, с ясното съзнание, че се жертваш, но за съюза си.
Ако си страхливец, и искаш да запазиш цялостта на акунта си, винаги можеш. Или ще продаваш кораби на конкуренцията или просто ще спреш да продаваш въобще.
Защото в момента в уни2 има подобен случай на търговски акаунт, който сеячески се опитва да се добере до съюза ми и ми пробутва кораби. Всеки си знае интереса.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 28 2009, 16:42) Естествено. Ти слагаш главата в торбата и продаваш кораби, с ясното съзнание, че се жертваш, но за съюза си.
Ако си страхливец, и искаш да запазиш цялостта на акунта си, винаги можеш. Или ще продаваш кораби на конкуренцията или просто ще спреш да продаваш въобще.
Защото в момента в уни2 има подобен случай на търговски акаунт, който сеячески се опитва да се добере до съюза ми и ми пробутва кораби. Всеки си знае интереса.
така и ще направя ще продавам само на моите
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jul 28 2009, 16:44) така и ще направя ще продавам само на моите
Е тогава от какво се оплакваш? Че има начин да се предотвратят задкулисни игри ли? Е именно това е сладкото в играта. Да се получи верижката "дядо вади ряпа". Това го има и в реалния живот. Чел си история предполагам, знаеш колко стратегически ходове са били свързани с предотвратяване на доставянето на оръжия.
Последна промяна от RoYaL на вт юли 28, 2009 2:54 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 28 2009, 16:48) Е тогава от какво се оплакваш? Че има начин да се предотвратят задкулисни игри ли? Е именно това е сладкото в играта. Да се получи верижката "дядо вади ряпа". Това го има и в реалния живот. Чел си история предполагам, знаеш колко стратегически ходове са били свързани с предотвратяване на доставянето на оръжия.
и много малко от тях са били успешни
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jul 28 2009, 16:13) Същото е като да имаш съсед на 2х точки с балансиран акаунт.Дали ще те лети акаунт през 5 системи за 15 минути с кръстовете или акаунт в същата система(и дали ще те омаже с 2х флота или 5х флота) - утешението ти е все същото.Баба ми казваше "Кьорав карти не играе".Та и тук е така - заплес БФ не играе.И очевидно танкера не е съвсем виновен за положението - разликата между теб например(един тертет) и Липтон(конфедерат) е 100к ресурсни точки.И тук идва време да погледнем друга статистика - за атаките.Набързо поглеждаме и виждаме, че той има 3х повече атаки за рунда.Ако сметнеш, че всяка атака носи средно(някой дават повече естествено, други нищо) по 300к ресурс - 250те атаки повече са му донесли 75 милиона ресурс повече от теб.А нека не забравяме, че ти имаше и разбиване...и какво се оказва?Че ако не се беше разбил и летеше колкото него - вероятността да си пред него е не малка....Същото с пълна сила важи за миопи и нокси.Особено с бонусите на расите...
Ангеле пак пишеш без да мислиш мойто момче ти пак си забравил че ти накъдето отиваш аз оттам отдавна съм се върнал.
Първо да се спрем на съседа на х2 точки - говорим за един съсед преди и доста повече сега.При този добив х8 вероятността
някой новобранец, заплес или прочие както им казваш ти да мине 100к много по-голяма.Така че съседите автоматично
се умножават х8 също като добива.
Сега за теорита ти на конспирацията виждате ли разликата в ресурсните и бойните точки виждате ли той има 75 млна рес
от атаки.Ами рециклажите дето е откраднал бре за тях що нищо не казваш сложи и тях към 50 млна някъде.И не ми развивай
теорията за скоростите тука няма да мине, ти дигай скорости със тертет за да гониш рециклажи срещу конфедерат.Еми че той тоя танкер е по-бърз от унито бре :dizzy: :dizzy: И искам да почертая че тук никой не мрънка и не се оплаква просто дискусия се води може всеки да се включва.Също и за модовете съм съгласен с Ники ,нека да са повечко следващия рунд.
Вселената благодарение на новите промени се превърна наистина в една бойна вселена и за това също трябва да се съглася
с Диос за пръв път първите 90-100 човека могат да се бият помежду си,което само по себе си съживи до много голяма степен замрялата втора вселена.
Последна промяна от Newromancer на вт юли 28, 2009 3:08 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jul 28 2009, 16:54) и много малко от тях са били успешни
добре сега на луд ли ще се правиш?
Като много малко ас успешни, кво ти пука? Няма да успеят и с теб, нали? :)

Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 28 2009, 16:56) добре сега на луд ли ще се правиш?
Като много малко ас успешни, кво ти пука? Няма да успеят и с теб, нали? :)
напротив с мене ще успеят бързо и безпроблемно
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Jul 28 2009, 16:55) Ангеле пак пишеш без да мислиш мойто момче ти пак си забравил че ти накъдето отиваш аз оттам отдавна съм се върнал.
Първо да се спрем на съседа на х2 точки - говорим за един съсед преди и доста повече сега.При този добив х8 вероятността
някой новобранец, заплес или прочие както им казваш ти да мине 100к много по-голяма.Така че съседите автоматично
се умножават х8 също като добива.
Сега за теорита ти на конспирацията виждате ли разликата в ресурсните и бойните токчи и виждате ли той има 75 млна рес
от рециклажи.Ами рециклажите дето е откраднал бре за тях що нищо не казваш сложи и тях към 50 млна някъде.И не ми развивай
теорията за скоростите тука няма да мине, ти дигай скорости със тертет за да гониш рециклажи срещу конфедерат.Еми че той тоя танкер е по-бърз от унито бре :dizzy: :dizzy: И искам да почертая че тук никой не мрънка и не се оплаква просто дискусия се води може всеки да се включва.Също и за модовете съм съгласен с Ники ,нека да са повечко следващия рунд.
Вселената благодарение на новите промени се превърна наистина в една бойна вселена и за това също трябва да се съглася
с Диос за пръв път първите 90-100 човека могат да се бият помежду си,което само по себе си съживи до много голяма степен замрялата втора вселена.
Е аз на вреемто когато играх за пръв път ме думкаха хора и на по-малко точки.
Разбивал съм се много пъти, вярвайки че флота ми е по-силен от на съседа, но уви.
И кво от тва. Дали ще се омажа така като най-големия идиот, или ще ме омаже някой от топ 5, голяма работа, същото е.
Като някой е със слаби нерви и като го ударят, блоква сайта от мозилата, това е негов проблем, все някога ще го ударят, дори и умножените по 8 съседи в х2 коефициент. Аз също съм човек, който рядко след поражение продължава текущия рунд. Ама нес ъм търгнал да питам що могат да ме нападат една гора хора. Нали и аз мога тях. Не ме кефеше когато можеше едностранно - акаунти на 100 000 да нападат акива на 1 млн, а обратнотод а не може. Сега като първите 100 бройки се нападат един друг си е супер, и гледам че и ти си съгласен.

А за разликата конф - тертет. Като не искаш конфите да ти грабят рециклажите, не си слагай планетите до тях. Така се конкурираш с тях, зорлям ис е чудиш що не хващаш рецове. Ами в това са спецалиазирани. Ти пък копаш по 100к кристал на планета, а ние копаме по 40к. Ама кво? Айде ся да ви махнат бонусчето 15%.
Другия вариант - пускаш се кофа.
Мен ми е любима раса, но не веднъж съм играл нокс от принуда. Нагласяш се според правилата и те така.
Последна промяна от RoYaL на вт юли 28, 2009 3:09 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jul 28 2009, 13:13) Същото е като да имаш съсед на 2х точки с балансиран акаунт.Дали ще те лети акаунт през 5 системи за 15 минути с кръстовете или акаунт в същата система(и дали ще те омаже с 2х флота или 5х флота) - утешението ти е все същото.Баба ми казваше "Кьорав карти не играе".Та и тук е така - заплес БФ не играе.И очевидно танкера не е съвсем виновен за положението - разликата между теб например(един тертет) и Липтон(конфедерат) е 100к ресурсни точки.И тук идва време да погледнем друга статистика - за атаките.Набързо поглеждаме и виждаме, че той има 3х повече атаки за рунда.Ако сметнеш, че всяка атака носи средно(някой дават повече естествено, други нищо) по 300к ресурс - 250те атаки повече са му донесли 75 милиона ресурс повече от теб.А нека не забравяме, че ти имаше и разбиване...и какво се оказва?Че ако не се беше разбил и летеше колкото него - вероятността да си пред него е не малка....Същото с пълна сила важи за миопи и нокси.Особено с бонусите на расите...
Както и да го увърташ пак не върви тая твоя теза,прекалено голям бонус дадохте на конфа,и нокса не е много по-назад с многото му бонуси,откъдето и да гледаме все се вижда как миопа и тертета са абсолютни аутсайдери,не ми говори само за бонусите на миопа например защото по никакъв начин не може да стигне скоростта на танкера независимо от по-евтините проучвания,може и да не разбирам от топ акаунти но знам че скоростта на рециклиращата техника е от особено голямо значение при тях,така че няма смисъл да се твърди че не е прекалено голям бонуса на танкера.Друг въпрос е вече че всеки играч избира раса според стратегията си,а иначе така е най-лесно като някои тук да се оплакват толкова много,в крайна сметка каквато раса си избрал такава ще я сърбаш и толкоз!
Отговори

Върни се в “Off Topic”