новите правила

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

както се изразих според мене новите правила са небалансирани.
така за какво иде реч.
коефициента за атака по статистически точки а не по ресурсни или бойни.
бих желал тука всеки да изложи своето мнение по въпроса .
не мисля че е редно да те атакува акаунт на 5 или 10 пъти повече точки от тебе а респективно ти да такуваш акаунти 5 до 10 пъти по-мако точки от тебе .но както и да е вие сте .доводи ,мнения и евентуални решения са добре дошли.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Аз също съм съгласен с Леталния, момента във втора се получава една
месомелачка в която малките акаунти биват омазвани от големите, и ако някой
новобранец мине 100к миг невнимание и бива веднага омазан.От някой
наблюдателен комшия на 500 че и нагоре к точки.Това му харесвах на булфа
повече от конкуренцията за която намеква Ники Год защото тук не може акк
на 1 млн точки да намазва акк.-на 50 000 да кажем.Съжелявам но откъде и
да го погледна на мене ми звучи несправедливо.
А Роялски тия изцепки дето си ги пишеш си ги спести защото са пълни глупости.
Другото несътветствие решихте да посъживите Конфито ами хубаво направихте
ама вие направо го изстреляхте във хипер простронството докато другите раси останаха
в каменната ера, със тая несъобразена скорост на танкера, преди какво не беше
достатъчно бърз ли ??А сега май е по-бърз от бойната флота- малко несъразмеримо
ми се струва.
Последна промяна от Newromancer на вт юли 28, 2009 2:06 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Моето мнение е, че тези правила станаха като американските закони! Абсурдни и тежки :p140: А и много сме се юрнали да ги гласим, после да следим кой да накажем и накрая си играем на адвокати а не на БФ.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Когато имаше обсъждане къде бяхте? По средата на рунда промени няма да има. Не стига че това е единственият рунд от много време насам, в който от първо до 91 място -т.е 91 играча могат да водят безпроблемно битка Искате да направите така, че да се разделите на слоеве по 5 играча и да си мерите мините? И да казвате - охххх то голяма скука. Във втора вселена ще бъде така. Който не му стиска и не може да играе при тези условия има алтернативен избор в лицето на други 2 вселени. Това теглене на чергата всеки към себе си, няма да се получи.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

dios написа:Цитат(dios @ Jul 28 2009, 16:04) Когато имаше обсъждане къде бяхте? По средата на рунда промени няма да има. Не стига че това е единственият рунд от много време насам, в който от първо до 91 място -т.е 91 играча могат да водят безпроблемно битка Искате да направите така, че да се разделите на слоеве по 5 играча и да си мерите мините? И да казвате - охххх то голяма скука. Във втора вселена ще бъде така. Който не му стиска и не може да играе при тези условия има алтернативен избор в лицето на други 2 вселени. Това теглене на чергата всеки към себе си, няма да се получи.
не става дума да се правят промени по средата на рунда !става дума да се мисли преди да се промени нещо.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Дали с тоз или с оня коефициент се тая, ако решат пак ще те размажат - ако си много отворен - Роял го каза.В тая игра трябва и малко такт и дипломация.Единственно може за се преосмисли следващия рунд броя на модовете, играта е интензивна, и понякога се налага повече време за почивка- особено за работещи и женени/омъжени личностти :) .
Последна промяна от niki_god на вт юли 28, 2009 2:16 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Jul 28 2009, 16:01) Аз също съм съгласен с Леталния, момента във втора се получава една
месомелачка в която малките акаунти биват омазвани от големите, и ако някой
новобранец мине 100к миг невнимание и бива веднага омазан.От някой
наблюдателен комшия на 500 че и нагоре к точки.Това му харесвах на булфа
повече от конкуренцията за която намеква Ники Год защото тук не може акк
на 1 млн точки да намазва акк.-на 50 000 да кажем.Съжелявам но откъде и
да го погледна на мене ми звучи несправедливо.
А Роялски тия изцепки дето си ги пишеш си ги спести защото са пълни глупости.
Другото несътветствие решихте да посъживите Конфито ами хубаво направихте
ама вие направо го изстреляхте във хипер простронството докато другите раси останаха
в каменната ера, със тая несъобразена скорост на танкера, преди какво не беше
достатъчно бърз ли ??А сега май е по-бърз от бойната флота- малко несъразмеримо
ми се струва.
Същото е като да имаш съсед на 2х точки с балансиран акаунт.Дали ще те лети акаунт през 5 системи за 15 минути с кръстовете или акаунт в същата система(и дали ще те омаже с 2х флота или 5х флота) - утешението ти е все същото.Баба ми казваше "Кьорав карти не играе".Та и тук е така - заплес БФ не играе.И очевидно танкера не е съвсем виновен за положението - разликата между теб например(един тертет) и Липтон(конфедерат) е 100к ресурсни точки.И тук идва време да погледнем друга статистика - за атаките.Набързо поглеждаме и виждаме, че той има 3х повече атаки за рунда.Ако сметнеш, че всяка атака носи средно(някой дават повече естествено, други нищо) по 300к ресурс - 250те атаки повече са му донесли 75 милиона ресурс повече от теб.А нека не забравяме, че ти имаше и разбиване...и какво се оказва?Че ако не се беше разбил и летеше колкото него - вероятността да си пред него е не малка....Същото с пълна сила важи за миопи и нокси.Особено с бонусите на расите...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
charovna

Мнение от charovna »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jul 28 2009, 16:12) - особено за работещи и омъжени личностти :) .
мерси :P
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Нюромансър, няма да си спестявам нищо.
Нека ви обясня, моята гледна точка.
Има един рунд, който почва на 30ти юни.
Датата е обявена и всички я знаят.
Стотици играчи почват на тая дата. Всеки с различна стратегия, но всеки един от тях е чукнал на отметката, че е прочел и е съгласен с условията за игра. А условията бяха точно такива, акаунти над 100 000 точки да бъдат атакуване от всеки над 50 000.
И в един прекрасен момент, едните почнали на 30ти юни се оказват на над 500 000 статистически точки, а другите на по 100 000. Един-двама от 50 такива играча биват занулени (ако коефициента беше х2, пак щяха да бъдат, имаше достатъчно хора с флоти). И другите изведнъж почват да мрънкат, ама то така, ама то иначе.
Почнаха да се развиват и невероятните теории, че едва ли не 5 играча на по 1 милион ще скочат на някой на 100 000, на 5те му планети и ще го изтрият. Мислите ли, че ще го направят? Те са балами и няма да се мъчат да го дебнат цял рунд за бойни точки, ами ще му изтрият планетите.
4 години играем игра, с ограничания, и в 99% от случаите се получава наистна след 2рия месец 5 човека да се атакувам, 3ма от тях съюзници. Е, големия кеф.
И точно заради такива измишльотини, че са ви атакували една гора хора да ви трият, а всъщност не е било никога ще накарате въпросните наистина да почнат в стил месомелача, поне да знаем за какво ревете.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jul 28 2009, 16:13) Същото е като да имаш съсед на 2х точки с балансиран акаунт.Дали ще те лети акаунт през 5 системи за 15 минути с кръстовете или акаунт в същата система(и дали ще те омаже с 2х флота или 5х флота) - утешението ти е все същото.Баба ми казваше "Кьорав карти не играе".Та и тук е така - заплес БФ не играе.И очевидно танкера не е съвсем виновен за положението - разликата между теб например(един тертет) и Липтон(конфедерат) е 100к ресурсни точки.И тук идва време да погледнем друга статистика - за атаките.Набързо поглеждаме и виждаме, че той има 3х повече атаки за рунда.Ако сметнеш, че всяка атака носи средно(някой дават повече естествено, други нищо) по 300к ресурс - 250те атаки повече са му донесли 75 милиона ресурс повече от теб.А нека не забравяме, че ти имаше и разбиване...и какво се оказва?Че ако не се беше разбил и летеше колкото него - вероятността да си пред него е не малка....Същото с пълна сила важи за миопи и нокси.Особено с бонусите на расите...
според мене пропускаш един много важен фактор.нарича се време.позицията ти е много издържана и правилна само в случай че разполагаш с време .ако го нямаш нямаш шанс .при 14 часа оф или на сеив си аут ъф гейм ангеле .така че играта стана така че трябва да имаш много време .е уви аз нямам и не мога да се конкурирам с времеимащите
Отговори

Върни се в “Off Topic”