Айде малко помощ
-
charovna
-
charovna
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Координати душко, та да литнаcharovna написа:Цитат(charovna @ Jul 28 2009, 14:49) Еми наща си- 2, че в Спийда не дават![]()
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
charovna
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
ники а кажи и сподели твоя боен опит в самозануляването.е там стеф имаше нужда от съвет и сега какво едно време в съюз с дъ емпайър сега искаш да летиш по нас а?niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jul 28 2009, 15:26) Присмяла се по-голямата каса на по-малката.А иначе, нал знаш ся е диня time.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Никакъв проблем летален, аз не си крия провалите.Самозанулих се и си го казах, мен не мож ме уплаши.Ако съм искал да летя щях.Имам достатъчно флот за 2, даже 3 - ма да ви поема.letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jul 28 2009, 15:30) ники а кажи и сподели твоя боен опит в самозануляването.е там стеф имаше нужда от съвет и сега какво едно време в съюз с дъ емпайър сега искаш да летиш по нас а?
P.S - Ако смея да забележа Империята не съществува, както и Хеви Метъл.Иначе не се съмнявай в място ми, просто адаша бе по настоятелен
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :