Бъгове

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 3.
Потребителски аватар
TZeRbeR
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 27, 2008 5:20 pm
Контакти:

Мнение от TZeRbeR »

в началото не е махнато избирането на раси - ако някой се регне да тества е прецакан,понеже няма раси и каквото и да избереш е невалидно :)
Последна промяна от TZeRbeR на съб юли 18, 2009 7:00 am, променено общо 1 път.
Причина: оправено е
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
Потребителски аватар
zevss11
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
Контакти:

Мнение от zevss11 »

Здравейте.Бях си оставил акаунта да стане,и, след като влязох ресурсите бяха редуцирани на 1000000.Сега не се рефрешват мините.(Не се оплаквам)Нто от парламент,от никаде.Като вдигна нивото на мина пак няма добив.Когато гласувам за ресурс ми дава необходимия но мините след това не произвеждат.

ацц kolio
2:316:11.

На мен не ми пречи,просто го докладвам като бъг,

Сега забелязах,че при инфлация30%не ми взема ресурс.
Последна промяна от zevss11 на съб юли 25, 2009 7:08 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 3”