Продажба на газ
Хаха. На близо 700к не съм пуснал нито една протекция. Но защо говориш за мен. Аз говоря за нещо комплексно, а не се ограничавам само до теб.sken написа:Цитат(sken @ Jul 24 2009, 17:09) Явно си баща ми или дедо ми, та да ми обясняваш какво съм виждал и какво не. Пусни си протекцията, копай кротко и си пиши във форума на 2-ра.
Не че имам против да си говорим и за такива работи, но не е тук мястото.
И ще потретя. Може и да копам, но това не значи че искам да е такава играта. Аз съм твърдо ЗА да се ограничават източниците на ресурс. Както и да се махнат в 1ва вселена роботите и енергийните, или поне само първото - да не влияят на мините.
Доводите за неактивните се включват към тези. Прочети ми внимателно предния пост, стига си чел избирателно.
Последна промяна от RoYaL на пет юли 24, 2009 3:17 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Съжалявам, ако съм бил груб и моля някой модератор да позатрие горния спам. Респект за 700К, аз съм стигал не повече от 160К. Аз също да повторя - идеята ми е, че всички тези, според мен, недообмислени нови правила ограничават играта и пречат тя да е привлекателна за по-широк кръг хора. От трети рунд до сега броя на играчите се е сринал главоломно именно поради недообмисленото привнасяне на новости. Мнението си е мое, но фактите говорят сами - миналия рунд имаше хора (i) с по 15-20К, ако някой е стигнал до там и в един момент е решил да зареже играта, значи нещо куца здраво.RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jul 24 2009, 17:11) Хаха. На близо 700к не съм пуснал нито една протекция. Но защо говориш за мен. Аз говоря за нещо комплексно, а не се ограничавам само до теб.
И ще потретя. Може и да копам, но това не значи че искам да е такава играта. Аз съм твърдо ЗА да се ограничават източниците на ресурс. Както и да се махнат в 1ва вселена роботите и енергийните, или поне само първото - да не влияят на мините.
Последна промяна от sken на пет юли 24, 2009 3:26 pm, променено общо 1 път.
Проблема, че играта се изтърква като подметка и на никому не е интересна. От няколко години всички искахме ретро рунд, но никой не ни пускаше такъв, поради обясними причини. Нямаше да привлече нови хора, а в тях са парите. Сега вече като играта наистина е пред западък, си позволиха тоя реверанс пред нас, с ясната представа че това не е печеливш ход. Играта куца, и ще продължава да куца. Няма начин, всичко си има начало и край, а тя е пред своя такъв, колкото и тъжно и за някои невероятно да звучи. Като един Рубик Куб, колкото и да я въртиш, и да я перестройваш, играта в изходно положение е една и съща и няма да се промени.sken написа:Цитат(sken @ Jul 24 2009, 17:19) Съжалявам, ако съм бил груб и моля някой модератор да позатрие горния спам. Респект за 700К, аз съм стигал не повече от 160. Аз също да повторя - идеята ми е, че всички тези, според мен, недообмислени нови правила ограничават играта и пречат тя да е привлекателна за по-широк кръг хора. От трети рунд до сега броя на играчите се е сринал главоломно именно поради недообмисленото привнасяне на новости. Мнението си е мое, но фактите говорят сами - миналия рунд имаше хора (i) с по 15-20К, ако някой е стигнал до там и в един момент и решил да зареже играта, значи нещо куца здраво.
От игрова гледна точка обаче, ние гледаме на нас да ни е интересно. Всеки се забавлява по различен начин в играта, но е факт че интересите ни не засягат пряко който и да е отгоре.
В крайна сметка са пуснати няколко чужди вселени, с отличен тираж. По над 20000 играча. Като в Арабската такава, са по толкова на вселена. Игра такава каквато е, е привлекателна за тях. Там се обръща и по-голямото внимание предполагам.
Последна промяна от RoYaL на пет юли 24, 2009 3:31 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
В крайна сметка са пуснати няколко чужди вселени, с отличен тираж. По над 20000 играча. Като в Арабската такава, са по толкова на вселена. Игра такава каквато е, е привлекателна за тях. Там се обръща и по-голямото внимание предполагам.
Що не каза по-рано бе ний какво правим още тука, мале колко потенциални рибоци за зануляване
Що не каза по-рано бе ний какво правим още тука, мале колко потенциални рибоци за зануляване
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
@RoYaL
Може и да си прав, макар да е жалко. Определено при пускането на играта се забавлявахме страхотно и с кеф си пращахме SMS-ите. Не знаех, че този формат е върнат, като реверанс и мерси на хората от екипа!
Я верно, кажете как да се регнем при арабите и има ли английски интерфейс, че съм отсъствал от часовете по арабски
Може и да си прав, макар да е жалко. Определено при пускането на играта се забавлявахме страхотно и с кеф си пращахме SMS-ите. Не знаех, че този формат е върнат, като реверанс и мерси на хората от екипа!
Я верно, кажете как да се регнем при арабите и има ли английски интерфейс, че съм отсъствал от часовете по арабски
Последна промяна от sken на пет юли 24, 2009 3:39 pm, променено общо 1 път.
RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jul 24 2009, 17:11) Аз говоря за нещо комплексно, а не се ограничавам само до теб.
Прав си Роял просто това не е мястото за уроци по БФ.
така че до тук беше.....
и се въздържайте да пишете ненужни неща в работните теми!
Последна промяна от nansi на пет юли 24, 2009 4:46 pm, променено общо 1 път.