Втори малки битки, Рунд 9
Шизофрения му се вика, нека човека се свърже с мен да му пратя визитка на вуйна ми - и двамата ще имаме изгода. И да побърза, може генно да е предал нещо криво на поколението си, трябва да се вземат мерки навреме. Освен ако не лъже нарочно де.
P.S.: Ако някой желае качествен ситър срещу скромно заплащане, пак да драсне ЛС. За качествено алиби според каквито и да е факти също. Оставете опасността на професионалистите, работата не е за всеки.
P.S.: Ако някой желае качествен ситър срещу скромно заплащане, пак да драсне ЛС. За качествено алиби според каквито и да е факти също. Оставете опасността на професионалистите, работата не е за всеки.
Последна промяна от LoaD на пет юли 24, 2009 1:34 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Не е същото ... Там някой трие спама ...Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Aug 25 2009, 22:45) http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=58245
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]
mega_alien написа:Цитат(mega_alien @ Aug 25 2009, 22:29) Няма ли да обявите начало на :
Втори малки (форумни) битки, Рунд 9, вселена 2 ?
Пича си каза форумни битки, а не с корабиDimorese написа:Цитат(Dimorese @ Aug 25 2009, 22:45) http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=58245
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Между другото . Забелязвам, че и администрацията се е сдобила с нови координати . Поне един от тях
Да не вземе някой да окупира 1:1:1 ...
Да не вземе някой да окупира 1:1:1 ...
Последна промяна от mega_alien на вт авг 25, 2009 9:37 pm, променено общо 1 път.
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]