Моля за внимание!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Guilty
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 28, 2007 11:51 am
Контакти:

Мнение от Guilty »

Да не си говорил глупости, щом се е почувствал засегнат, може и има право да те докладва ... играл подло ... ти си леко от ретардите нали знаеш. Сега вместо да ми ревеш и да ми се правиш на оборотен като куклите по магистралките си затвори голямата португалска устичка и спри да ми се оплакваш, че почваш да дразниш вече ... БОТ
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

а бе... с такава прическа и такива украшения е по-скоро за омъжване, не за женене..
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Guilty написа:QUOTE (Guilty @ Jul 24 2009, 00:35) Да не си говорил глупости, щом се е почувствал засегнат, може и има право да те докладва ... играл подло ... ти си леко от ретардите нали знаеш. Сега вместо да ми ревеш и да ми се правиш на оборотен като куклите по магистралките си затвори голямата португалска устичка и спри да ми се оплакваш, че почваш да дразниш вече ... БОТ

Господин рециклатор,знаем че ме мразиш от както ти начупих рециклаторите,избий го някъде другаде на спам,а тебе вече съм те минал,потърси си някаква играчка я пумпалче я кукличка и не ме занимавай с болния си мозък
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

Леден дракон написа:Цитат(Леден дракон @ Jul 23 2009, 23:37) а бе... с такава прическа и такива украшения е по-скоро за омъжване, не за женене..
сега сериозно по темата бирата свърши и реших да напиша някой ред познавам върки и мога да кажа че той така си пише тфа че някой хора не го приемат ;)
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Вижте сега.
Играете тая игра от повече от 4 години и пак спорите за глупости минали между пръстите всеки рунд по стотици пъти.
Провокират те, връщаш - и си взимаш. После, ама аз не съм такъв човек, ала бала. Ами, докладвай, като ти пишат и на теб такива неща. Нали за това го има тоя бутон. Тук в играта не е мятсото да си показвате милосърдието. ВОЕННА, СТРАТЕГИЧЕСКА игра. Помислете върху тия две думи.
Върки, не си прецакам от админите, а от някой по-хитър от теб.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
XpucTo
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 02, 2008 7:26 am
Контакти:

Мнение от XpucTo »

Рояле, те миналия рунд и наливанията ..опа финалните битки ... бяха позволени ама на теб не ти пречеше да плюеш по мортал и димитрио (да доуточня.. и аз бях на твоето мнение) .. Но времената се менят .. мнението на хората също (даже и ти си го менкаш чат-пат) .. просто зависи от случая дали е познат наказания или друг :) .. Ама както каза в любовта и войната всичко било позволено, дори маймунджулъците и наливанията. :a055:

Слънцето,аз също се засегнах от някой лични на муун ама не съм го докладвал. Ама то си е до човек..
А и казах че мнението си е мое и не искам да Ви ангажирам с него ! Не мисля повече да пиша по темата.. Стана ясна позицията ми. На върки ще му мине наказанието, ще влезе в игра и ще се реваншира по някакъв начин на муунчо :crazy_pilot:
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Jul 24 2009, 00:34) забравих да добава: От сега нататъка можеш да ме наричаш татко - това аз не съм го писал !!!!!!!!

Всичко което съм писал е бъзици

Приятелю живота си ми е ок работя си изкарвам си парите и пак ще съм в топа и пак ще ви начукам канчетата,да не говорим че дините в най скоро време гимпускам

Мръсниците ще си го получат,и ако ти е истинало млякото,ме сори,само лимонада за теб ......... капиш
не ве не ме разбра ти можеш да ме наричаш татко
Guilty
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 28, 2007 11:51 am
Контакти:

Мнение от Guilty »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 24 2009, 00:37) Господин рециклатор,знаем че ме мразиш от както ти начупих рециклаторите,избий го някъде другаде на спам,а тебе вече съм те минал,потърси си някаква играчка я пумпалче я кукличка и не ме занимавай с болния си мозък
Събуди се моля те ... хубаво са ти дали 16 часа ... трябваше 116, че не ти влияе добре тая игра. Почини си добре ... нека ти сега. А какво си ми начупил дори не помна, не спя тук за да си оплаквам дадените парички, които не са заработени като теб на отсрещната гаричка ... ае трай там, че ми миришеш чак в България.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

charovna написа:QUOTE (charovna @ Jul 24 2009, 00:33) Ауууу каква темичка сте си заформили, какъв спам!!! Я моля за малко внимание и после ще ви оставя да си разисквате пак аватарите!
Върки, аз те наказах. Видях докладвани съобщения, прочетох ги, прецених, че са обидни и наказах. Точка по въпроса. Ама грам не ме интересува какъв е бил контекста, на кого какъв му е аватара /освен ако не е нецензурен/ и те така. Тоя същия младеж също беше наказан за известен период от време, за същите тия съобщения, но преди няколко дни. По въпроса за нанотата кой колко е дал. Всички много добре знаете, че проверките и наказанията никак не се влияят от тях. Богопомазани, в зависимост от това, кой колко парички е дал, няма! Няма и да има! Така, че молбата ми е да спрете да спекулирате с това!
Айде, освобождавам ви терена за следващи плюнчения.

Не ми обеснявай на мене,аз съм се допитал до други админи и модери и са на моя старана а понеже те е срам да си признаеш че си сгрешила и немаш нито капка самопризнание в себе си така ще оставиш,сгрешила си и това е точка по въпроса, аз не съм обидил никого не ме карай да копирам в форума какво е изписано защотои това е твоя работа,и повтарям ти не можеш да наказваш хората без причина,пак ти повтарям белкем ме разбереш не може да наказваш хората еи така без да вложиш малко усилие и да се позапознаеш махни ми наказанието!!!
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 23 2009, 10:37) Господин рециклатор,знаем че ме мразиш от както ти начупих рециклаторите,избий го някъде другаде на спам,а тебе вече съм те минал,потърси си някаква играчка я пумпалче я кукличка и не ме занимавай с болния си мозък
''болния си мозък'' брей и това не го каза ти нали ? първоначално помислих,че имаш право макар и до някъде и реших да се застъпя за теб,но май наистина си го заслужаваш особенно за татко!

пп

мене като ме накажат не ходя се излагам да пиша теми и да се прая на светец
Последна промяна от federaciq на чет юли 23, 2009 10:47 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
Отговори

Върни се в “Off Topic”