Моля за внимание!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 24 2009, 00:15) От какво да се обиди бе Рояле,това не е той на аватара !!!!!!!!!!!
Ми тогава ходи да говориш на шапката му. Що говориш на него. Пишете си с аватара му и чакай да ти отговори.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Ruskia_bg
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 14, 2005 10:12 am
Контакти:

Мнение от Ruskia_bg »

оффф деца, деца, защо не си играете играта ми се занимавате с глупости..............
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 23 2009, 10:12) Спокойно, и на мен едно време ми обясняваха, че ако кажеш на идиота - идиот, ще получиш бан. Така е, щом човекас е епочувствал обиден има право да докладва.
И пак ще кажа, не ме кефят Мангалите от нета, на аватарите ви.

P.S.: Пе... федерация, щото както се пееше в една песен на Слави "... ние сме лошите в страшния филм ...".
Няма интрига иначе, ако не ви бъзна.
е като не те кефят недей ги гледа

пп
п..роял винаги ще се намери някой по-лош от теб :p140:
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
greg
Редник (Private)
Регистриран: вт окт 30, 2007 2:12 pm
Контакти:

Мнение от greg »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jul 24 2009, 00:02) Ами и мен не ме кефи тоя циганин на аватара ти, ама не ти казвам, че живееш в гето и че нема да се ожени друг освен Айшето за теб.
И само не ми казвай, че не бил такъв тоя на аватара. За мен е такъв. Айде ся ме убеди, че не е.

:p140: след като не ми казваш нищо - аз за какво трябва да те убеждавам :P пък и виж твоят какъв е хубав - един такъв шарен и се вее :a013:
QUOTE [color=green]Пази Боже сляпо да прогледа.Дай на глупака власт и му гледай сеира.[/color][/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Jul 24 2009, 00:18) е като не те кефят недей ги гледа

пп
п..роял винаги ще се намери някой по-лош от теб :p140:
Ама по-смешен от теб - не.

Грег, моя са го пребоядисали, да не е черен.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Не знам ама на тоя варкулак ли кой е не го знам тряа на него с посредник да се разговаря или да му носиш златните подноси, човек да те кара да му говориш на "господарю върки" или "мастър върки" не си спомням кво беше не знам :(
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 23 2009, 23:02) Ами и мен не ме кефи тоя циганин на аватара ти, ама не ти казвам, че живееш в гето и че нема да се ожени друг освен Айшето за теб.
И само не ми казвай, че не бил такъв тоя на аватара. За мен е такъв. Айде ся ме убеди, че не е.
еии между другото върки е пичага той така се бъзика с хората а относно аватара на слънцето мноуу ме кефи сериозно да не си помислите нещо просто аватарчето му ме кефи :P :P :) :) :)
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
XpucTo
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 02, 2008 7:26 am
Контакти:

Мнение от XpucTo »

След като си пишеш с даден човек повече време е нормално и да се поотпуснеш малко и бъзици да вкараш .. ама наказание за това просто .. несериозно ми е вижа. Аз също мислех за ромчето да го бъзна, ама няма да е :) Но постъпката на муун е много подла, вярно че е игра .. ама да изкараш даден играч от нея по тоя начин ...
П.П. Моето мнение си е мое и не ангажирам никой с него :)
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Чух,че тук е сеирът...
Няма да се оправите...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 23 2009, 10:19) Ама по-смешен от теб - не.

Грег, моя са го пребоядисали, да не е черен.
аз съм забавен,но не и смешен! и това ще ми е последният коментар по темата,интересно ми докъде ще стигнеш,колко ли тъпотий ще наговориш
Последна промяна от federaciq на чет юли 23, 2009 10:27 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
Отговори

Върни се в “Off Topic”