Моля за внимание!
Добър вечер...............
Реших да пиша,до всички власт имащи с молбата за малко повече търпение и моля проичетете внимателно това което ви пиша!
Днес ме наказаха в Спийд,но защо?
Ще ви кажа какво се случи няколко дена преди да ме накажат......
Въпросният ваш клиент Моонлоукер,когото не познавам започна да пише по мои адрес в играта на ЛС Хеи дива,как е диване,един вид подигравателно разбиращо се в 2 смисъла на следващия ден ми пише пак глупости след което следваше друго ЛС не ми обръщай внимание аз просто си пиша,дори негов съюзник правеше същото,аз така и не взех отношение,но доиде ден когато аз го шпионирах и тои пак се заразписа,започнахме леко да се бъзикаме,аз понеже съм наивен та също помислих,че ще е печен и се шегувах с него.....
Този ваш клиент има на аватара си Мангал от нета,шегувахме се и стигнахме до там че гопопитах заради брат си дали има сестра,брат ми ми каза как да го шегувам,защото топи много обичал да се шегува,и аз го направих,след това тои ми отговори,че нямал и аз се избъзиках с него че щом няма значи нямало кои да се ожени за него един вид че не е особеннокрасив и да иде на мис българия или някакво друго публично парти един вид
Мина време и днес ме наказах за това че съм казал - цитирам- Щом нямаш сестра значи никой няма да се ожени за теб и то 16 часа
Ще ви кажа едно драги власт имащи заслужава ли си и за шеги да се наказваме,тук забеляпзвате ли че този ваш клиент от самото начало е целял да се шегува с мен за да достигне до там да ме накажете за каквото и да било,дори аз не го осъзнавах,ноето какво е целял,подлостта на някой хора няма граници....
Винаги съм бил искренн със всеки печен човек,винаги съм се интересувал от Булфа и най вече уважението към потребиотелите от ваша страна,говоря като цяло,смятате ли че заслужавам 16 часово наказание заради тези неща,не смятате ли че мналко прекаляваме със самочувствието
Няма какво да си кривим душата,аз съм влозил около 100 лева в играта за 20 дена и получавам това отношение за тези 16 часа аз дърпам с над 5 милиона ресурс,давал съм си парите защото обичам играта,и повечето хора в нея,но това отношение ме отказва,докога ще се мъчим да се разберем един друг,кога ще получим едно извинявай от вас ?
Самото извинявай на лично много би допринесло за развитието на играта,днес буквално излязох извън нерви,искам да благодаря на Карбанкал за обърнатото внимание към мен и,че поине тои макар и админ и помощник на други вселени се обърна към мен и си писа с мен опитвайки се да ме разбере,неговите думи бяха,че не заслужавам това наказание.
Искам да ви попитрам съвсем просто нещо,може ли малко повече да наблегнете на осмислянето преди да си използвате правото,малко повече търпение,защото аз днес излязох извън нерви буквално
Целта на повечето от нас е да се кепим за топа за да можеме да воюваме с по силните ваши клиенти,затова си даваме парите и когато получим едно такова отношение нещата излизат извън контрол,аз сега изгубих 5 или 6 милиона,със това наказание за което смятам че не заслужавам,моля да ми бъде върнат ресурса,което си е мое право,сега вие вече ще покажете вашето уважение и разбирание,защото този ваш клиент които подстрекателстваше срещо мен с целта шега и да бъда наказан си е мръсна постъпка,а с това ваше неосмисляне нещата загрубяват ,доста хора се отказаха вече,моля уважавайте поне малко нашите интереси и нещата ще се подобрят,но ако и този път аз не бъда разбран ще се откажа завинаги,хем пари пръснах хем неправилно наказан бяях по грешка на админ,за което не съдя него а клиента ви които излъга админа,влагането на пари без получаването на вашето уважение, и несмекчаване на вашите емоций към натискането на бутона накажи ни подстрекава към напускане,а не го искаме
Ривъре редно е и ти да кажеш някоя дума или един вид отговор- ЩЕ СИ ПОДОБРИМ ОТНОШЕНИЕТО- ще ме зарадва
Оставам с искането си и рабирането от ваша страна и моля да ми бъдат възвърнати щетите от ваша страна,коментирайте и моля мислете трезво ..........
Миси,любовта към мисленето ти от моя страна отдавна погина,затова аз не съм виновен,сама си го причини-това е отговор на въпроса ти ....
Реших да пиша,до всички власт имащи с молбата за малко повече търпение и моля проичетете внимателно това което ви пиша!
Днес ме наказаха в Спийд,но защо?
Ще ви кажа какво се случи няколко дена преди да ме накажат......
Въпросният ваш клиент Моонлоукер,когото не познавам започна да пише по мои адрес в играта на ЛС Хеи дива,как е диване,един вид подигравателно разбиращо се в 2 смисъла на следващия ден ми пише пак глупости след което следваше друго ЛС не ми обръщай внимание аз просто си пиша,дори негов съюзник правеше същото,аз така и не взех отношение,но доиде ден когато аз го шпионирах и тои пак се заразписа,започнахме леко да се бъзикаме,аз понеже съм наивен та също помислих,че ще е печен и се шегувах с него.....
Този ваш клиент има на аватара си Мангал от нета,шегувахме се и стигнахме до там че гопопитах заради брат си дали има сестра,брат ми ми каза как да го шегувам,защото топи много обичал да се шегува,и аз го направих,след това тои ми отговори,че нямал и аз се избъзиках с него че щом няма значи нямало кои да се ожени за него един вид че не е особеннокрасив и да иде на мис българия или някакво друго публично парти един вид
Мина време и днес ме наказах за това че съм казал - цитирам- Щом нямаш сестра значи никой няма да се ожени за теб и то 16 часа
Ще ви кажа едно драги власт имащи заслужава ли си и за шеги да се наказваме,тук забеляпзвате ли че този ваш клиент от самото начало е целял да се шегува с мен за да достигне до там да ме накажете за каквото и да било,дори аз не го осъзнавах,ноето какво е целял,подлостта на някой хора няма граници....
Винаги съм бил искренн със всеки печен човек,винаги съм се интересувал от Булфа и най вече уважението към потребиотелите от ваша страна,говоря като цяло,смятате ли че заслужавам 16 часово наказание заради тези неща,не смятате ли че мналко прекаляваме със самочувствието
Няма какво да си кривим душата,аз съм влозил около 100 лева в играта за 20 дена и получавам това отношение за тези 16 часа аз дърпам с над 5 милиона ресурс,давал съм си парите защото обичам играта,и повечето хора в нея,но това отношение ме отказва,докога ще се мъчим да се разберем един друг,кога ще получим едно извинявай от вас ?
Самото извинявай на лично много би допринесло за развитието на играта,днес буквално излязох извън нерви,искам да благодаря на Карбанкал за обърнатото внимание към мен и,че поине тои макар и админ и помощник на други вселени се обърна към мен и си писа с мен опитвайки се да ме разбере,неговите думи бяха,че не заслужавам това наказание.
Искам да ви попитрам съвсем просто нещо,може ли малко повече да наблегнете на осмислянето преди да си използвате правото,малко повече търпение,защото аз днес излязох извън нерви буквално
Целта на повечето от нас е да се кепим за топа за да можеме да воюваме с по силните ваши клиенти,затова си даваме парите и когато получим едно такова отношение нещата излизат извън контрол,аз сега изгубих 5 или 6 милиона,със това наказание за което смятам че не заслужавам,моля да ми бъде върнат ресурса,което си е мое право,сега вие вече ще покажете вашето уважение и разбирание,защото този ваш клиент които подстрекателстваше срещо мен с целта шега и да бъда наказан си е мръсна постъпка,а с това ваше неосмисляне нещата загрубяват ,доста хора се отказаха вече,моля уважавайте поне малко нашите интереси и нещата ще се подобрят,но ако и този път аз не бъда разбран ще се откажа завинаги,хем пари пръснах хем неправилно наказан бяях по грешка на админ,за което не съдя него а клиента ви които излъга админа,влагането на пари без получаването на вашето уважение, и несмекчаване на вашите емоций към натискането на бутона накажи ни подстрекава към напускане,а не го искаме
Ривъре редно е и ти да кажеш някоя дума или един вид отговор- ЩЕ СИ ПОДОБРИМ ОТНОШЕНИЕТО- ще ме зарадва
Оставам с искането си и рабирането от ваша страна и моля да ми бъдат възвърнати щетите от ваша страна,коментирайте и моля мислете трезво ..........
Миси,любовта към мисленето ти от моя страна отдавна погина,затова аз не съм виновен,сама си го причини-това е отговор на въпроса ти ....
Последна промяна от varkulak на чет юли 23, 2009 9:20 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
- greg
- Редник (Private)
- Регистриран: вт окт 30, 2007 2:12 pm
- Контакти:
Тъй като знам за какъв аватар става дума - не съм учуден от породилата се м/у вас закачка... учудва ме че са те наказали за такава глупост ... все пак човек, като си избира подобна картинка , окичва се с нея - явно иска да ни демонстрира своето чувство за хумор - и в следващия момент докладва , че видиш ли някой му бил засегнал самолюбието - като го закачал на теми свързани с въпросният портрет или не знам си к`во си - айде моля ви се ... като не е искал подобно отношение да не си е слагал въпросният следовник на лунният пътешественик за талисман ...
QUOTE [color=green]Пази Боже сляпо да прогледа.Дай на глупака власт и му гледай сеира.[/color][/quote]
greg написа:QUOTE (greg @ Jul 24 2009, 00:00) Тъй като знам за какъв аватар става дума - не съм учуден от породилата се м/у вас закачка... учудва ме че са те наказали за такава глупост ... все пак човек, като си избира подобна картинка , окичва се с нея - явно иска да ни демонстрира своето чувство за хумор - и в следващия момент докладва , че видиш ли някой му бил засегнал самолюбието - като го закачал на теми свързани с въпросният портрет или не знам си к`во си - айде моля ви се ... като не е искал подобно отношение да не си е слагал въпросният следовник на лунният пътешественик за талисман ...
Oбаче май някой го е срам да си признае и ще си стоя с наказанието явно...........до тука стигнаха нещата,че никой няма смелост да отговори ........
като захапем -не пускаме
Ами и мен не ме кефи тоя циганин на аватара ти, ама не ти казвам, че живееш в гето и че нема да се ожени друг освен Айшето за теб.greg написа:Цитат(greg @ Jul 24 2009, 00:00) Тъй като знам за какъв аватар става дума - не съм учуден от породилата се м/у вас закачка... учудва ме че са те наказали за такава глупост ... все пак човек, като си избира подобна картинка , окичва се с нея - явно иска да ни демонстрира своето чувство за хумор - и в следващия момент докладва , че видиш ли някой му бил засегнал самолюбието - като го закачал на теми свързани с въпросният портрет или не знам си к`во си - айде моля ви се ... като не е искал подобно отношение да не си е слагал въпросният следовник на лунният пътешественик за талисман ...
И само не ми казвай, че не бил такъв тоя на аватара. За мен е такъв. Айде ся ме убеди, че не е.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Коментирай само темата,и някой най накрая ше махне ли това наказание мама му стара ...........RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jul 24 2009, 00:02) Ами и мен не ме кефи тоя циганин на аватара ти, ама не ти казвам, че живееш в гето и че нема да се ожени друг освен Айшето за теб.
И само не ми казвай, че не бил такъв тоя на аватара. За мен е такъв. Айде ся ме убеди, че не е.
като захапем -не пускаме
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
еми примерно моят аватар във форума,който виждате,сумати бъзици съм получавал,но го приемам на майтап и точно за тва съм го сложил майтап да има,тъпо наказание след като не си искал да го убидишgreg написа:Цитат(greg @ Jul 23 2009, 10:00) Тъй като знам за какъв аватар става дума - не съм учуден от породилата се м/у вас закачка... учудва ме че са те наказали за такава глупост ... все пак човек, като си избира подобна картинка , окичва се с нея - явно иска да ни демонстрира своето чувство за хумор - и в следващия момент докладва , че видиш ли някой му бил засегнал самолюбието - като го закачал на теми свързани с въпросният портрет или не знам си к`во си - айде моля ви се ... като не е искал подобно отношение да не си е слагал въпросният следовник на лунният пътешественик за талисман ...
пп
рояле защо винаги си опозиция ?
Последна промяна от federaciq на чет юли 23, 2009 10:16 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
Спокойно, и на мен едно време ми обясняваха, че ако кажеш на идиота - идиот, ще получиш бан. Така е, щом човекас е епочувствал обиден има право да докладва.varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 24 2009, 00:11) Коментирай само темата,и някой най накрая ше махне ли това наказание мама му стара ...........
И пак ще кажа, не ме кефят Мангалите от нета, на аватарите ви.
P.S.: Пе... федерация, щото както се пееше в една песен на Слави "... ние сме лошите в страшния филм ...".
Няма интрига иначе, ако не ви бъзна.
Последна промяна от RoYaL на чет юли 23, 2009 10:17 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
От какво да се обиди бе Рояле,това не е той на аватара !!!!!!!!!!!RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jul 24 2009, 00:12) Спокойно, и на мен едно време ми обясняваха, че ако кажеш на идиота - идиот, ще получиш бан. Така е, щом човекас е епочувствал обиден има право да докладва.
И пак ще кажа, не ме кефят Мангалите от нета, на аватарите ви.
P.S.: Пе... федерация, щото както се пееше в една песен на Слави "... ние сме лошите в страшния филм ...".
Няма интрига иначе, ако не ви бъзна.
Няма какво да търпя,аз не съм го докладвал докато се ебаваше с мен на ЛС,търпях и се държах мъжки,докато някой хора са подли и предполагам си от неговата компания,играете играта за да се ебавате буквално с другите,и щом съм дал пари,ще получа разбирателство и подкрепа и случая има какво да се изясни,могат да извадат ЛС да видят дни преди всичко,как тоя ми се ебаваше на ЛС
Мухльовци в играта много,но е време да си го получат .........
Последна промяна от varkulak на чет юли 23, 2009 10:24 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме