пак се върна призориslunceto написа:Цитат(slunceto @ Jul 23 2009, 19:04) доко доко доко
Забранени хватки в пускането на отговори в темата ми
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 24 2009, 00:02) Ами и мен не ме кефи тоя циганин на аватара ти, ама не ти казвам, че живееш в гето и че нема да се ожени друг освен Айшето за теб.
И само не ми казвай, че не бил такъв тоя на аватара. За мен е такъв. Айде ся ме убеди, че не е.
Умирам от скукаааа написа:Цитат(Умирам от скукаааа @ 32.XIII.4307г.)Да не спамя в темата на вълчо...
а на мен пък аватара му ми харесва, даже сериозно обмислям да се престраша да го поискам за изработката на .def файл за обект на картата в Н3 WoG. Излъчва сила и увереност... и свидетелства за... хм, физиологическото неразположение на вълка. Дори си го представям като обиталище за върколаците от играта: героя се отбива да ги наеме, за да ги избави от проблемите, свързани с храненето и храносмилането. само че ми е неудобно и няма да го поискам.... а както нямам какво да правя, можеше и да си припомня ERM скрипедитора на ZVS... и тогава да стане весело...
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]