Нема да стане.

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Потребителски аватар
mostwanted
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 13, 2009 4:21 pm
Контакти:

Мнение от mostwanted »

До тоя дето е измислил тия правила за рунда.От къде на къде играчи с 700к ше летят на играчи с по 100к?Всеки ли разполага с пари за смс-и да вдига по толкова точки,а?Сега като ми пуснат по 10 знс на планетите аз за какво съм играл 1 месец?Сега ще се заключи темата и готово.
Потребителски аватар
VaSeTo0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
Контакти:

Мнение от VaSeTo0 »

mostwanted написа:QUOTE (mostwanted @ Jul 23 2009, 19:33) До тоя дето е измислил тия правила за рунда.От къде на къде играчи с 700к ше летят на играчи с по 100к?Всеки ли разполага с пари за смс-и да вдига по толкова точки,а?Сега като ми пуснат по 10 знс на планетите аз за какво съм играл 1 месец?Сега ще се заключи темата и готово.
напълно съм съгласен с теб.. ама тва ще ни кара да сме по-активни и хич да не забравяме флотките... и да иаме по 7 планети де :crazy_pilot:
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
Потребителски аватар
mostwanted
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mostwanted »

VaSeTo0 написа:Цитат(VaSeTo0 @ Jul 23 2009, 16:36) напълно съм съгласен с теб.. ама тва ще ни кара да сме по-активни и хич да не забравяме флотките... и да иаме по 7 планети де :crazy_pilot:
Колко ида си активен,не може да си 24 часа на линия.
http://un2.bulfleet.com/doklad.php?id=76ae02fc76.

До мене е за 6 мин през 14 сл.системи а иди се бори.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Въпросният, който ги е измислил, лесно ще го намериш - зоват го г-н Близо-пет-годишен-опит-на-играта, но внимавай, щото разправят, че никой вчерашен не е давал по-умни и обективни доводи от него за промени.

За 6 минути през 14 слънчеви системи, само дето още не са създали совалката, която може да го направи тоя номер :) . Но нищо де, ти пиши. Ясно е защо си така изнервен и умопомрачен. Няма такива, дето да не сме калени в бой, наоколо. Разбира се, с по-реални полети де. :)
Последна промяна от LoaD на чет юли 23, 2009 5:54 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
mostwanted
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mostwanted »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 23 2009, 17:45) Въпросният, който ги е измислил, лесно ще го намериш - зоват го г-н Близо-пет-годишен-опит-на-играта, но внимавай, щото разправят, че никой вчерашен не е давал по-умни и обективни доводи от него за промени.

За 6 минути през 14 слънчеви системи, само дето още не са създали совалката, която може да го направи тоя номер :) . Но нищо де, ти пиши. Ясно е защо си така изнервен и умопомрачен. Няма такива, дето да не сме калени в бой, наоколо. Разбира се, с по-реални полети де. :)
Тебе те знам от много време.Жалко че няма статистика за форумен победител,щеше да си номер 1.Приятна игра на всички! Аз съм до 22 часа защото към 21h30min.Ще ми изчезне нета на 4.229.11.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Няма да стане..... . Правилата не се променят по средата на рунд . Преди началото имаше дискусии за новия рунд - там имаше доста мнения за и против новостите . Можеш да се насочиш и към някои от другите вселени който те устройват като време ,правила и стратегия. Препоръчвам ти да не спамиш в разделите -Задай въпрос -Докладвай за бъг .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

mostwanted написа:Цитат(mostwanted @ Jul 23 2009, 19:33) До тоя дето е измислил тия правила за рунда.От къде на къде играчи с 700к ше летят на играчи с по 100к?Всеки ли разполага с пари за смс-и да вдига по толкова точки,а?Сега като ми пуснат по 10 знс на планетите аз за какво съм играл 1 месец?Сега ще се заключи темата и готово.
Никой няма интерес към хората на 100к, да ги трие.
А 700к не се става с само смс-и, нес е залъгвай.
Който няма време да играе и да се пази, не минава 100к. За другите - играта е с цел равзитие. Дърпаш нагоре или те бутат надолу.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
mostwanted
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mostwanted »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 23 2009, 18:45) Никой няма интерес към хората на 100к, да ги трие.
А 700к не се става с само смс-и, нес е залъгвай.
Който няма време да играе и да се пази, не минава 100к. За другите - играта е с цел равзитие. Дърпаш нагоре или те бутат надолу.
Един въпрос.Ти лично колко пари даде до сега от началото на рунда?
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Не ми разбра поста . Темата приключи.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”