Имаме си сомнамбули

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 25, 2006 10:58 am
Контакти:

Мнение от Lakokara4a_r_p »

Имам един въпрос, а именно някой видял ли е NoobsGoPro изгаснал в Спийд и знае ли някой, кога спи това момче? Любопитно ми е, защото свети по цял ден и цяла нощ. Явно има нови модели хора, които могат да си карат и без сън. Да не си помислите че намеквам за сийтване... Нееее, и през ум не ми минава. Едва ли някой админ би се замислил дори за минута, че това е нередно. :lol: Просто човека е железен и издържа много :bravo:
Всичко това ме интересува защото ми прави впечатление голямата му трудоспособност и успехите напоследък. А също и да не съм пропуснал нови правила в играта позволяващи да се играе по 25 часа на ден, както и жокер "Обади се на приятел"...
Много моля, ако някой знае нещо по въпроса да ми пише, че да знам кога да го ударя :crazy_pilot:
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Пробвай се през деня. През деня обикновено опитите са успешни, въпреки че е он ;)
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Контакти:

Ти пък за ауторефреш ли говориш :) Просто съм сигурен че не знае какво е това нещо и не го ползва... Ама пусто защо не мога и аз така да светя като китайски ресторант не знам :dizzy:
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от steff1 »

Мммм не. Не говоря за ауторефреш, а за други работи, които ти "изобщо не намекваш" ама са зле.... ;)
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Контакти:

Понеже съм пуснал аз темата, направо забранявам каквито и да било съмнения относно коректността на играча. Тук ще се пишат само похвали, ахвания, възхищения и други видове аплодисменти, които той си заслужава. Може и критики към мен (но поощтряващи и позитивни), как бих могъл да правя същото и аз. Сигурен съм че не става само с ядене а трябва и акъл и затова питам...
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Контакти:

Чувал съм за хора които ходят на сън, ама за такива които играят още не съм. А само като си помисля, че имам известни познания в тая област страх ме лови, колко съм некомпетентен....
Последна промяна от Lakokara4a_r_p на ср юли 22, 2009 10:41 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

питай рояла той знае :P
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Не знам може и верно да не спи има си ги и тези хора иначе по принцип не е много трудно да се направят 4 часа офф ( 3 защото последния може лесно да се направи ) :)
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от steff1 »

Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Jul 23 2009, 00:34) Понеже съм пуснал аз темата, направо забранявам каквито и да било съмнения относно коректността на играча. Тук ще се пишат само похвали, ахвания, възхищения и други видове аплодисменти, които той си заслужава. Може и критики към мен (но поощтряващи и позитивни), как бих могъл да правя същото и аз. Сигурен съм че не става само с ядене а трябва и акъл и затова питам...
:bravo: :bravo:

ПП: Аз само споделям опит, нищо не съм казала! :a055:
[/color][/i] [i] [/i]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Факт е обаче, че пича ви бие от където му паднете :P
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”