нанокредити !?

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
Потребителски аватар
DMARINOV
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 03, 2009 11:00 pm
Контакти:

Мнение от DMARINOV »

Има ли пролеми с нанокредити , понеже вече пратих 2 смс-а и още не ги е отчело , съжелявам но ако знаех че няма да се появят нямаше да пращам изобщо смс ! Какъв ми е кяра с 5 часа закъснение .. нали уж затова ги пращам !!
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Моля, пишете на съпорта или на адмистративните аккаунти, които се намират на координат 1:1:1 и 1:1:3 ... процедурата - опишете колко смс-са и от кой номер ... извиняваме се предварително, че играта ви е нарушена, но може би ако има проблем, да е в самия телефонен оператор ... когато админ направи проверка ще Ви отговори ...
Последна промяна от Nicoll на вт юли 21, 2009 9:05 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
DMARINOV
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 03, 2009 11:00 pm
Контакти:

Мнение от DMARINOV »

Писал съм и на 2та административни ацц-та , пратих и до обратна връзка - но ми се бъгнаха опитите , явно нещо при тях не е добре , и ся ще драсна и номера ми !
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

добре е да се описва от раз всичко, което ще помогне за бързото отстраняване на проблема ... и винаги проверявайте и спам - защитата на пощата си ...
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

отговорено :)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Единия ти е пратен в 19,30 другия в 21,20 Това 5 часа закъснение ли е или просто се намираш на приказки?
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”