Айде малко помощ
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Туко що ми заверихa ISQ 1900, моля да се обръщате към мен по отношение на качественна стока.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
кораби ментета брей за дини можеш да кажеш китайски корабитеslunceto написа:Цитат(slunceto @ Jul 20 2009, 20:35) Няма нищо менташкоВсичко е евтино, първа употреба и няма да ви искам 18 за да си купите оръжието от мен
само трябва да метнете някаква бонус сумичка под масата де
![]()
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Що толкоз държиш да има бомбер, човекът може да не е чак такъв ламер, та да мислиш, че само защитник ще може да удари... Все пак, добър съвет де, знае ли се. :>letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jul 20 2009, 05:56) младежо зависи много какво искаш да направиш като акаунт.в момента бойния кораб е доста добра инвестиция.сравнително бърз и здрав за класа си.ако търсиш безкомпромисна мощ и здравина комбинацията е една един ствена уни бомбер.ако искаш да трошиш планети знс уни .ако искаш само да го дразниш боен бомбер печеш ги на бавен огън.кръста за мене не е оферта по-добре облак скакалци пардон скаути
На Скаутите върнаха функцията в играта - като те нападат с дини, да купуваш на килограм без притеснения, че не си им вдигнал нивата или че може да си отидат с планетата - ама това не ги прави от по-здрав картон. В по-новобрански ръце, скаута е като табелка "рециклаж-тук". :>
Последна промяна от LoaD на пон юли 20, 2009 8:49 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
според мен на 50к е едно и също дали ще имаш 14к скаути 1700 кръста или 800 бойни
вече ако се прави някаква равна битка някой корабчета ще имат предимство,но нивата във фабриката горе долу балансират нещата
скаутите ако са на 10-то кръстаците на тези точки ще са на 7-8 мо а бойните на 6-7 мо
вече на повечко точици унитата според мен стават незаменими 
Така като хванете калкулатора и почнете с "ма то едно и също", ми напомня за рунд 1, когато без да сме играли и с половината кораби, обсъждахме с един съюзник кой кораб бил по-добре. Не си вчерашен (демек играл си с всичките кораби), кое му е едно и същото? Изхарчения ресурс ли? Ресурс (метал и кристал) - бол, това не е критерии.Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Jul 20 2009, 23:19) според мен на 50к е едно и също дали ще имаш 14к скаути 1700 кръста или 800 бойнивече ако се прави някаква равна битка някой корабчета ще имат предимство,но нивата във фабриката горе долу балансират нещата
скаутите ако са на 10-то кръстаците на тези точки ще са на 7-8 мо а бойните на 6-7 мо
вече на повечко точици унитата според мен стават незаменими
![]()
Последна промяна от LoaD на пон юли 20, 2009 10:53 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
въпроса е кофти зададен
всичко допира до начина на игра
от начало нормално е да се почне с някой друг скаут, после ако си решил да пиратстваш нормално да започнеш да правиш изтребители
ако си решил да си по бързичък започваш на спийдъри(ама маса много газ искат) кръстовете са хубаво нещо
хем бързички хем стабилни, но на мен не ми харесват заради голямата разлика със рециклаторите ми
може да се каже че бойният кораб ми е любимеца особенно ако си конфедерация
унито според мен не е за малките точки много дебел,но много бавен
а за комбинации поне според мен е хубаво да се комбинират кораби с повече структура със по евтинки с повече атака
примерно уни+кръст,скаут боен+скаут,спийдър
или пък уни със спийдъри
правиш си грабежите и малките битки със спийдърите,а за голяма битка пращаш и унитата
това му е хубавото на играта че всеки прави каквото си иска и няма точна комбинация за успеха
важното е да имаш в предвид че винаги има някой по-голям от теб
от начало нормално е да се почне с някой друг скаут, после ако си решил да пиратстваш нормално да започнеш да правиш изтребители
това му е хубавото на играта че всеки прави каквото си иска и няма точна комбинация за успеха
важното е да имаш в предвид че винаги има някой по-голям от теб
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Предлагам спийдър със ЗНС както си тръгнал.По-идиотска комбинация просто няма, от гледна точка на скорости, а и на удобство - 2та най-харчещи газ кораба + че искат и газ за построяване.Дано някой нов не ти чете идиотските предложения, че после ще се чуди човек защо няма интерес в играта - като видят такива съвети, пък вземат да ги изпълнят, пък след това защо са турили 4-метров колец в....ауспуха.Аман...Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Jul 21 2009, 21:39) или пък уни със спийдъри :а
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]