Айде малко помощ

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Туко що ми заверихa ISQ 1900, моля да се обръщате към мен по отношение на качественна стока.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Няма нищо менташко :) Всичко е евтино, първа употреба и няма да ви искам 18 за да си купите оръжието от мен :) само трябва да метнете някаква бонус сумичка под масата де :crazy_pilot:
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

slunceto написа:Цитат(slunceto @ Jul 20 2009, 20:35) Няма нищо менташко :) Всичко е евтино, първа употреба и няма да ви искам 18 за да си купите оръжието от мен :) само трябва да метнете някаква бонус сумичка под масата де :crazy_pilot:
кораби ментета брей за дини можеш да кажеш китайски корабите :) :)
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jul 20 2009, 05:56) младежо зависи много какво искаш да направиш като акаунт.в момента бойния кораб е доста добра инвестиция.сравнително бърз и здрав за класа си.ако търсиш безкомпромисна мощ и здравина комбинацията е една един ствена уни бомбер.ако искаш да трошиш планети знс уни .ако искаш само да го дразниш боен бомбер печеш ги на бавен огън.кръста за мене не е оферта по-добре облак скакалци пардон скаути
Що толкоз държиш да има бомбер, човекът може да не е чак такъв ламер, та да мислиш, че само защитник ще може да удари... Все пак, добър съвет де, знае ли се. :>

На Скаутите върнаха функцията в играта - като те нападат с дини, да купуваш на килограм без притеснения, че не си им вдигнал нивата или че може да си отидат с планетата - ама това не ги прави от по-здрав картон. В по-новобрански ръце, скаута е като табелка "рециклаж-тук". :>
Последна промяна от LoaD на пон юли 20, 2009 8:49 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

според мен на 50к е едно и също дали ще имаш 14к скаути 1700 кръста или 800 бойни :) вече ако се прави някаква равна битка някой корабчета ще имат предимство,но нивата във фабриката горе долу балансират нещата :) скаутите ако са на 10-то кръстаците на тези точки ще са на 7-8 мо а бойните на 6-7 мо :) вече на повечко точици унитата според мен стават незаменими :)
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Прави си боен и да не ти пука. :)
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

висок спай и транс ве, кви ги бръщолевите тука :) ?
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Jul 20 2009, 23:19) според мен на 50к е едно и също дали ще имаш 14к скаути 1700 кръста или 800 бойни :) вече ако се прави някаква равна битка някой корабчета ще имат предимство,но нивата във фабриката горе долу балансират нещата :) скаутите ако са на 10-то кръстаците на тези точки ще са на 7-8 мо а бойните на 6-7 мо :) вече на повечко точици унитата според мен стават незаменими :)
Така като хванете калкулатора и почнете с "ма то едно и също", ми напомня за рунд 1, когато без да сме играли и с половината кораби, обсъждахме с един съюзник кой кораб бил по-добре. Не си вчерашен (демек играл си с всичките кораби), кое му е едно и същото? Изхарчения ресурс ли? Ресурс (метал и кристал) - бол, това не е критерии.
Последна промяна от LoaD на пон юли 20, 2009 10:53 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

въпроса е кофти зададен :) всичко допира до начина на игра
от начало нормално е да се почне с някой друг скаут, после ако си решил да пиратстваш нормално да започнеш да правиш изтребители :) ако си решил да си по бързичък започваш на спийдъри(ама маса много газ искат) кръстовете са хубаво нещо :) хем бързички хем стабилни, но на мен не ми харесват заради голямата разлика със рециклаторите ми :) може да се каже че бойният кораб ми е любимеца особенно ако си конфедерация :) унито според мен не е за малките точки много дебел,но много бавен :) а за комбинации поне според мен е хубаво да се комбинират кораби с повече структура със по евтинки с повече атака :) примерно уни+кръст,скаут боен+скаут,спийдър :) или пък уни със спийдъри :) правиш си грабежите и малките битки със спийдърите,а за голяма битка пращаш и унитата
това му е хубавото на играта че всеки прави каквото си иска и няма точна комбинация за успеха

важното е да имаш в предвид че винаги има някой по-голям от теб :P
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Jul 21 2009, 21:39) или пък уни със спийдъри :а
Предлагам спийдър със ЗНС както си тръгнал.По-идиотска комбинация просто няма, от гледна точка на скорости, а и на удобство - 2та най-харчещи газ кораба + че искат и газ за построяване.Дано някой нов не ти чете идиотските предложения, че после ще се чуди човек защо няма интерес в играта - като видят такива съвети, пък вземат да ги изпълнят, пък след това защо са турили 4-метров колец в....ауспуха.Аман...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”