и такааа....по принцип аз трябва да съм раса Конфедерация но днес като съкнах менюто преглед и ми пише:Раса: , Характеристики; Онлайн: 3 игрови часа днес. и нищо повече.....също така един приятел ми се оплака че и на него расата му е изчезнала
Acc:gogopv [4.234.2]
расата ми изчезна
-
gogo velev
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 20, 2006 5:35 pm
- Контакти:
Последна промяна от gogo velev на вт юли 14, 2009 10:00 pm, променено общо 1 път.
Да, всички раси са изчезнали, понеже 3-та ще стане с игровите условия на следващия рунд на 1-ва който ще е ретро рунд без раси, банка и протекции (някой админ или модератор да допълни ако пропускам нещо, тъй де ако му се занимава) 
Последна промяна от danivass на вт юли 14, 2009 10:12 pm, променено общо 1 път.
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Извинявам се за офф-а, но искам да попитам:
Абе защо първо не четете къде-какво пише, какви теми има постнати, какво се пита в тях, не четете какво обявяват администраторите и т.н., ами веднага - проблем ... Да, има промяна, ама ако някой се беше заинтересувал, сега нямаше да има со паля теми, ами само една,от която щяха всички да доразберат за какво става дума, макар, че не трябва да я има и нея ...
П.П. Пак се извинявам за офф-а
Абе защо първо не четете къде-какво пише, какви теми има постнати, какво се пита в тях, не четете какво обявяват администраторите и т.н., ами веднага - проблем ... Да, има промяна, ама ако някой се беше заинтересувал, сега нямаше да има со паля теми, ами само една,от която щяха всички да доразберат за какво става дума, макар, че не трябва да я има и нея ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
БългарщинаVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jul 15 2009, 00:03) Извинявам се за офф-а, но искам да попитам:
Код: Избери всички
Bulfleet
0000-00-00 00:00:00 Докладвай
В 3та са въведени за тест част от корекциите по предстоящия рестарт на 1ва. Вселената се превръща в ретро и много от модерните неща ще станат недостъпни.Според мен темата е изчерпана вече
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]