Пенсии, къде стеее!
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
абе той нито като стана мод почерпи, нито като стана админ, та и сега не чакам поне една бира да каже - дай да почерпя (то аз не пия, но нали е полезна за бъбреците - ще се прежаля)Merlin написа:Цитат(Merlin @ Jul 14 2009, 19:34) Тука виждам още един пенсионер от днес, дето решил да си трае ....![]()
![]()
Последна промяна от Nicoll на вт юли 14, 2009 7:37 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
- killerloop_92
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон фев 27, 2006 10:34 pm
- Контакти:
А добър вечер и от мен

Последна промяна от killerloop_92 на вт юли 14, 2009 9:51 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red]KillerTeam FOREVER !!!!!! [/b][/color]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Песнията така ...Понякога и такива номера стават и в най-добрите американски семейства. Викате пенсии ... Стига с тия пенсии, че се сещам, че иде заплатен ден, а трябва да купувам подарък на жената и ... пак ще си броя стинките за цигари ...
П.П. Мисти, бутилката вино чака
П.П. Мисти, бутилката вино чака
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
На втори юли Инсо търси пенсии, на осми Краси пуска тема за ретро рунд. Такааа, такааам... виж как бързо стават нещата, като се подходи тактически грамотно
)) Най-веселата част е да видиш някоя стара мутра из космоса. И да я плеснеш веднъж-дваж
.
Последна промяна от LoaD на ср юли 15, 2009 4:31 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.