При всяка смяна на IP те изхвърля. Въпроса е защо толкова често ти се сменя IP адреса... Най- добре се обърни към администратора на вашата мрежа.DarkWatch написа:Цитат(DarkWatch @ Jul 14 2009, 09:56) затова и писах с няколко дни закъснение ... за да излизам със изхода, затваряне на браузара и сичко останало ... няма ефект това ...
Относно logout
-
charovna
- DarkWatch
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
- Контакти:
Тоест към интернет доставчика ... кво да му кажя закво ми се сменя ИП-то ? по принцип като си плащам нета си казвам точно ИП ... като съм в борга ми пише винаги едно и също ИП ... не мисля че ми е от това проблема ... дали е възможно от мозилата да е нещо ?
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
За да си видиш IP-то натискаш Start след това Run там пишеш cmd и натискаш enter. Отваря ти нов черен прозорец, в който пишеш ipconfig и пак натискаш enter. Излиза ти доста безполезна информация, в която гледаш само реда с IPv4 Address. . . . . . . . . . . : <цифрите на твоя IP-адрес>
Ако имаш рутер или друго устройство преди компютъра, тогава гледаш за реда Default Gateway . . . . . . . . . : <цифрите на твоя GW>
Тези две неща трябва да са еднакви винаги, за да не те изхвърля.
Елементарна проба: рестартирай рутера и компютъра и пробвай дали пак ще са същите цифри.
Ако имаш рутер или друго устройство преди компютъра, тогава гледаш за реда Default Gateway . . . . . . . . . : <цифрите на твоя GW>
Тези две неща трябва да са еднакви винаги, за да не те изхвърля.
Елементарна проба: рестартирай рутера и компютъра и пробвай дали пак ще са същите цифри.
Please allow me to introduce myself
Im a man of wealth and taste
Ive been around for a long, long year
Stole many a mans soul and faith
And I was round when jesus christ
Had his moment of doubt and pain
Made damn sure that pilate
Washed his hands and sealed his fate
Pleased to meet you
Hope you guess my name...
Im a man of wealth and taste
Ive been around for a long, long year
Stole many a mans soul and faith
And I was round when jesus christ
Had his moment of doubt and pain
Made damn sure that pilate
Washed his hands and sealed his fate
Pleased to meet you
Hope you guess my name...
- DarkWatch
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
- Контакти:
Сичко е наред при това ...
П.П. Като съм в нас почти не давам на преглед ... само на галактика и флоти ... на преглед не давам, че почти не ми каца флотата ...
П.П. Като съм в нас почти не давам на преглед ... само на галактика и флоти ... на преглед не давам, че почти не ми каца флотата ...
Последна промяна от DarkWatch на вт юли 14, 2009 9:37 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
-
charovna