абе с малко по вулгарни думи, но със същия смисъл
1-ва вселена
Ок разбрах те какво имаш предвид но не говоря само за първо място а по принцип,и тука искам да добавя че може би с новите правила в спийд играта ще е доста по балансирана,в смисъл щом коефициента за атака е по статистически точки,няма да могат особено да се развият такива бойни акаунти,защото като имаш например 200к wp няма да има почти никой който да е с по-слаба флота от твоята,тъй че мисля че там много добри решения се взеха за определяне на коефициента за атака,и там за да гониш челно класиране е задължително с развит акаунт от всяка гледна точка да го направиш,дали си съгласен с това мнение?VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jul 13 2009, 10:30) Явно пак не ме разбра. За да си на 1во място трябва да го заслужиш. По-горе писах "Ама може да попиташ Мати колко пъти беше зануляван от Мимоза". Ако беше на големи точки, един път, максимум 2ри и няма да има дори шансове да се бори за място. А те не бяха два. Затова ти не умаловажавай успехите на другите. Един такъв акаунт трудно се хваща в крачка. Дори да се лети с дини - късмет ... Той като престацва хвани му флота. Пуска си колонизатори, държи си голяма част от флота в борсата .... Един търговски като точки е нищо. Няма мини, няма нищо излишно. Това е глупавото, че дори да го хванеш, ти си му направил услуга. Това не е честно. Той стои 20 часа и "топаджиите" стоят 20 часа, ама те поне се тепат помежду си и там играта е на други условия ... Отмина времето, където топ10, 11 човека са в алианс.
Последна промяна от nokia на пон юли 13, 2009 11:49 am, променено общо 1 път.
[u]Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит.[/u]
- Mr. xstasy
- Редник (Private)
- Регистриран: ср юли 27, 2005 10:43 am
- Контакти:
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
хихихих, още една породиста "кучка" се завъртя нанасамMr. xstasy написа:Цитат(Mr. xstasy @ Jul 13 2009, 13:38) Тцъ! Не съм съгласен! Сънувам го по цяла нощ този Мати и няма как и през деня да не го обсъждам!
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Стига с тез алианси и мати-та, бат Бойко ще ги оправи всичките.
Последна промяна от LoaD на пон юли 13, 2009 2:47 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Е стигате те де мини се не мини малко време от рунда и се започва. Мати, онова боровин, това е сега трябва да сте спокойни бойните точки няма да влеят на класацията ,поне така разбрах. оставете ги да се бият долу а вие си бийте горе и може да спите спокойно ,че няма ди взема рунда и пластмасовата купа 
Последна промяна от Mo`Money на пон юли 13, 2009 9:03 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Акъл космос, глава сонда.Малко перифразирано - като за мати.Горкият явно е много у филмаstan4o написа:Цитат(stan4o @ Jul 13 2009, 13:36) мати каза да си гледате работа и да спрете да обсъждате играта му!
абе с малко по вулгарни думи, но със същия смисъл![]()