1-ва вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jul 8 2009, 12:35) бре почнаха едни пенсионери да се появяват из форума.... да се чудиш отде са се изкопали ( пенсия.
та си казахме, що па не .... да се върнем години назад.....
и решихме да върнем 1-ва.....

е не всичко, но почти всичко ;)

Раси - това пък какво е..... и защо ни трябва!!!
Банка - айде стига бре.... всичко под дюшеците или в железа (корабчета),
Борса - няма, връщаме се във времето отпреди откриването на стоковия пазар,

мдааааа, тогава и протекции нямаше ;)
кой спал - спал..... започва от 0 и ако може си го може.

за съжаление скиновете няма как да ги върнем, но ще трябва да се примирим с някои неудобства на съвременното модерно булфлеет-общество.....

п.п.
чудя се дали да върнем мултащината, чийтърите.... и другите "геройства" на онези славни рундове в началото.... но май за това ще се позапрем :crazy_pilot:
Надявам се това да е шега, защото освен "старите кучета" в този сървър играят и към 90% сравнително нови играчи, за които това би била съвършенно нова и непозната игра... Там има най-много играчи и би било хубаво да се направи допитване до всичките...
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Нещо се бъркаш 90% "стари кучета" и 10% новобранци ... По простата причина, че такива кучета като мати и боровин ги пребиват в зародиш ... Мисли малко като говориш, че дразниш !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
nokia
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 25, 2009 4:46 pm
Контакти:

Мнение от nokia »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jul 13 2009, 09:41) Нещо се бъркаш 90% "стари кучета" и 10% новобранци ... По простата причина, че такива кучета като мати и боровин ги пребиват в зародиш ... Мисли малко като говориш, че дразниш !
Извинявай пич но аз мисля че Мати и Боровин се справиха добре във първа вселена тъй че май ми се струва че ти дразниш,егати мрънкалниците сте плачете като бебета да върнат стария бф дето наливане мултащина и така нататък...е няма да се върне тъй че заври се някъде в ъгъла и си плачкай там!
[u]Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит.[/u]
Merlin
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 6:32 pm

Мнение от Merlin »

nokia написа:Цитат(nokia @ Jul 13 2009, 12:46) Извинявай пич но аз мисля че Мати и Боровин се справиха добре във първа вселена тъй че май ми се струва че ти дразниш,егати мрънкалниците сте плачете като бебета да върнат стария бф дето наливане мултащина и така нататък...е няма да се върне тъй че заври се някъде в ъгъла и си плачкай там!
АЕЕЕЕ !!!! Админа се изказа!!!! Всички мълчете, че ще ви банне ............... !!!!!!! Вански, това за теб се отнася най-много - направо по ИП ще те отнесат :D

п.п.
Съвет от мен - като не си играл тогава, не се изказвай неподготвен - не знаеш какво беше ...

п.п.2
Това на Мати не е игра - тук, който трябва ще ме разбере.
Последна промяна от Merlin на пон юли 13, 2009 11:01 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Не мисля, че си ми първо на играта, второ на акъла, трето на службата. След като дори не знаеш за какво става дума, по-добре даже не пиши. Аз никъде не виждам да "плачкам" . Досега съм се приспособявал към играта ще го правя и занапред. А ... фантазии /ако мога така да нарека горния ти пост/ от други не желая. Справиха се добре ... да, пребиха всичкото ламер и после се бият в гърдите. Нека, лошо няма. Ама може да попиташ Мати колко пъти беше зануляван от Мимоза. Като го направиш, пак може да дойдеш и да ми мрънкаш.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Потребителски аватар
nokia
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от nokia »

Ок не съм играл и не знам но наистина някои в играта са пълни идиоти на Мати не било игра на еди кой си не било игра и т.н. егати разбирачите смешни,някои от вас все не им изнася някой боец да е сред първите места в класацията,не мога да ви разбера,тва злоба ли е кво е не мога да разбера вече...но в крайна сметка цифрите говорят,пък вашето мнение за това кой е играч кой не са като поговорката"кучетата си лаят,кервана си върви"тъй че плюйте и се правете на велики,но сте жалки всъщност!
[u]Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит.[/u]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Такааа ... Нека ти обясня нещо, че май наистина не разбираш. Още когато нямаше бойни точки и класацията се изчисляваше само по ресурсни, аз бях един от най-върлите борци за свобода на бойците. Правех всичко възможно, за да може някой да чуе, че трябва по някакъв начин тези, които бият да са някъде по-горе. Тогава се въведоха бойните точки, после влязоха в класацията. Е тогава вече започнаха да ми валят някакви нови звезди, на които не им стиска да играят на много точки,а ми си бият нейде долу. И ако трябва да бъда честен - ако искаш да вземеш рунд играй като тях, може и да сполучиш. Причината - държи 600-1000-1500 кръста на малко точки. Бие всичко живо, а ако го занулят максимум за седмица се е възтановил. Това не е правилно. Затова като не знаеш си мълчи. И ако си мислиш, че съм смешен, може да се пробваме. Нали си боец ?
[color=red]

Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

При теб е в пълна сила поговорката за гората и още нещо.

П.С - Преди да отговориш, имай впредвид че съм играл с тях, и знам за какво иде реч.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
nokia
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от nokia »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jul 13 2009, 10:12) Такааа ... Нека ти обясня нещо, че май наистина не разбираш. Още когато нямаше бойни точки и класацията се изчисляваше само по ресурсни, аз бях един от най-върлите борци за свобода на бойците. Правех всичко възможно, за да може някой да чуе, че трябва по някакъв начин тези, които бият да са някъде по-горе. Тогава се въведоха бойните точки, после влязоха в класацията. Е тогава вече започнаха да ми валят някакви нови звезди, на които не им стиска да играят на много точки,а ми си бият нейде долу. И ако трябва да бъда честен - ако искаш да вземеш рунд играй като тях, може и да сполучиш. Причината - държи 600-1000-1500 кръста на малко точки. Бие всичко живо, а ако го занулят максимум за седмица се е възтановил. Това не е правилно. Затова като не знаеш си мълчи. И ако си мислиш, че съм смешен, може да се пробваме. Нали си боец ?
Ми ок разбирам те но съгласи се че всеки играе както си иска играта и гони своите си цели както му е удобно,съобразно правилата разбира се,а това за малкото точки и голямата флота си е личен избор,и мисля че не е толкова лесно колкото казваш,ламери се бият да но и тука интрига има номера е който е по-бърз печели нали?Защото не са няколко хората които играят така,и не ми се струва честно така да принизявате успехите на някои хора,и още нещо много е говорено и много още ще се говори сигурно при загубена битка да губиш и wp,тогава съм съгласен че ще е по-справедливо разпределението на силите,но нови играчи които пробиват не бива така да ги обиждате,няма лошо да навлизат и нови играчи и да са намесват сред големите,и като го направят просто недей така да им принизяваш успехите,аз не искам да се заяждам във форума но също се дразня от някои крайни мнения,играйте си вашата игра и оставете нас новобранците да се развиваме,ще дойде време когато и ние ще можем да играем добре колкото старите кучета,времето учи и различните стратегии развиват чувството към играта :a055:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Явно пак не ме разбра. За да си на 1во място трябва да го заслужиш. По-горе писах "Ама може да попиташ Мати колко пъти беше зануляван от Мимоза". Ако беше на големи точки, един път, максимум 2ри и няма да има дори шансове да се бори за място. А те не бяха два. Затова ти не умаловажавай успехите на другите. Един такъв акаунт трудно се хваща в крачка. Дори да се лети с дини - късмет ... Той като престацва хвани му флота. Пуска си колонизатори, държи си голяма част от флота в борсата .... Един търговски като точки е нищо. Няма мини, няма нищо излишно. Това е глупавото, че дори да го хванеш, ти си му направил услуга. Това не е честно. Той стои 20 часа и "топаджиите" стоят 20 часа, ама те поне се тепат помежду си и там играта е на други условия ... Отмина времето, където топ10, 11 човека са в алианс.
[color=red]

Отговори

Върни се в “Off Topic”