Бъгове

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 3.
Потребителски аватар
MaLaNoChE
Редник (Private)
Регистриран: нед май 04, 2008 12:09 pm
Контакти:

Мнение от MaLaNoChE »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jul 12 2009, 14:38) А пък тя ти казва да си намериш вселена, в която да играеш. Не може ли "1 добре" да кажеш и да си потърсиш къде да играеш. Вселената е тестова -> там единствено се търсят недостатъци. Ама някои го обръщат на избиване на комплекси, че видиш ли не може да постигне същите успехи в нормална вселена !
хахаха :) човек аз питам дали са позволени модовете вие тука ми се карате ... ок вече за нищо няма да пиша

между др 2 рунда влизам в топ 30 на вселена 3 ... :)
[b][color=#FF0000]Имам Родинa, имам народ, имам и вяра, имам живот! Имам надежда, имам съдба, имам куража за тази борба!!![/color][/b]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Значи може би имаш шансове - малки, но ги има - да влезеш в топ 100 в някоя от другите :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

MaLANoChE написа:Цитат(MaLANoChE @ Jul 12 2009, 17:05) хахаха :) човек аз питам дали са позволени модовете вие тука ми се карате ... ок вече за нищо няма да пиша

между др 2 рунда влизам в топ 30 на вселена 3 ... :)
Не, не са позволени, както и протекциите.
И да, престани да пишеш, а седни и почети малко - най вече хубаво прочети това:
Трета вселена е тестова вселена.
Спамът не е желателен и ще помоля и благодаря предварително за последващия въздържал се коментар.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
MaLaNoChE
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от MaLaNoChE »

true написа:Цитат(true @ Jul 12 2009, 22:25) един бърз въпрос: има ли проблем с Борсата ? защото като натисна "отиди на галактическата борса" и отивам на Преглед а не на самата Борса ?
въщото е и при мен ... само че ми изчезнаха и бонуса на складовете ... с него и около 20 000 000 ресурс ....
[b][color=#FF0000]Имам Родинa, имам народ, имам и вяра, имам живот! Имам надежда, имам съдба, имам куража за тази борба!!![/color][/b]
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Надявам се, че сте видяли новата тема на ФрийИцо - http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=57981 в която пише това:
freeico написа:Цитат(freeico @ Jul 12 2009, 21:46) В 3та са въведени за тест част от корекциите по предстоящия рестарт на 1ва. Вселената се превръща в ретро и много от модерните неща ще станат недостъпни.
което е и отговор на въпроса ви ....
Последна промяна от Nicoll на нед юли 12, 2009 9:00 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
MaLaNoChE
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от MaLaNoChE »

еее жалко :( расите ще ми липсват :)
Последна промяна от MaLaNoChE на нед юли 12, 2009 9:19 pm, променено общо 1 път.
Причина: Нежеланият спам ще доведе до наказание - първо предупреждение!!! Има втора вселена и спийд вселена, там раси си има!!!
Потребителски аватар
Tomasson
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 01, 2007 6:07 pm
Контакти:

Мнение от Tomasson »

Здравейте, не знам дали е бъг или е друго но понякога ми се получава Това при ботчека...
[url=http://avatars.33b.ru/avatar.103321.html][/url] [url=http://avatars.33b.ru/avatar.103315.html][/url] [url=http://avatars.33b.ru/avatar.103318.html][/url]

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Tom написа:Цитат(Tom @ Jul 13 2009, 11:52) Здравейте, не знам дали е бъг или е друго но понякога ми се получава Това при ботчека...
Въвежда се промяна в ботчека - вместо цифри, ще излизат фигурки :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 3”