вирус???

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
Контакти:

Мнение от death4azis »

При зареждане на www.bulfleet.org ми пищи антивирусната''заразена страница''.Инсталирана е avira и се ползва резидентна защита на avast.Досега не е имало този пrоблем :p018:
Последна промяна от death4azis на нед юли 12, 2009 8:25 pm, променено общо 1 път.

живота е компот и всеки се бори за слива
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Може ли да ни покажеш съобщението за да ти помогнеме. Във сървъра на играта няма нито един файл който не е php или html, прегледах ги специално. Няма повод грешката да е заради играта.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от death4azis »

C:\WINDOWS\Temp\_avast4_\unp135317352.tmp

Contains recognition pattern of the
HTML/Infected.WebPage.Gen HTML ### virus

slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

батенце хакнали са те лошо и не ти завиждам!
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от death4azis »

slunceto написа:Цитат(slunceto @ Jul 13 2009, 01:01) батенце хакнали са те лошо и не ти завиждам!
Компютъра е фирмения,така че все тая!Кво толкова може да му стане-най-много да си резервират стая в хотела :a086:
Последна промяна от death4azis на нед юли 12, 2009 11:46 pm, променено общо 1 път.

slunceto
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от slunceto »

death4azis написа:QUOTE (death4azis @ Jul 13 2009, 01:42) Компютъра е фирмения,така че все тая!Кво толкова може да му стане-най-много да си резервират стая в хотела :a086:
Не знам ама от фирмения отива в домашния и тогава ..... това е от сайтовете които посещаваш ;)
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от death4azis »

slunceto написа:Цитат(slunceto @ Jul 13 2009, 02:04) Не знам ама от фирмения отива в домашния и тогава ..... това е от сайтовете които посещаваш ;)
Ми като отварям булфа ми го изписва :a086:
А няма как да отиде в домашния,защото фирмения е на работа,а домашния вкъщи-нали се сещаш :a014:

slunceto
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от slunceto »

death4azis написа:QUOTE (death4azis @ Jul 13 2009, 03:11) Ми като отварям булфа ми го изписва :a086:
А няма как да отиде в домашния,защото фирмения е на работа,а домашния вкъщи-нали се сещаш :a014:
Мдам и ся сигурно си в фирмата :D нали знаеш че тоя вирус е от линковете които посещаваш и вкъщи и от тоя тъй наречен "фирмен"
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от death4azis »

slunceto написа:Цитат(slunceto @ Jul 13 2009, 04:53) Мдам и ся сигурно си в фирмата :D нали знаеш че тоя вирус е от линковете които посещаваш и вкъщи и от тоя тъй наречен "фирмен"
Ми да,във фирмата съм,нощна съм.Толкова ли е странно :) Ми само на булфлийт ми го изкарва.

Потребителски аватар
TZeRbeR
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 27, 2008 5:20 pm
Контакти:

Мнение от TZeRbeR »

авира,аваст :dizzy: сменете си антивирусните като за начало и ще се оправи проблема ( и всички бъдещи) ;)
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”