Бъгове

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 3.
IComeBack
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 06, 2009 4:53 pm
Контакти:

Мнение от IComeBack »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 6 2009, 17:29) Складове бреее, туй дет се намира малко над изследователския :D

Складовете ми побират по 50млн ресурс......а колкото до проблема...Много благодаря че го оправихте!!
charovna

Мнение от charovna »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 6 2009, 19:29) Складове бреее, туй дет се намира малко над изследователския :D
Рояле, ти нямаш ли си друга работа, бре? Сега да ровя да гледам складовете до кое ниво са му? :dizzy:
Потребителски аватар
MaLaNoChE
Редник (Private)
Регистриран: нед май 04, 2008 12:09 pm
Контакти:

Мнение от MaLaNoChE »

MaLANoChE написа:Цитат(MaLANoChE @ Jul 3 2009, 11:57) здр , хора регнах се вчера и ми изписа да обнова (онова с фигупите) , но нещо май неможах да нацеля кръгчето както трябва и почна да ми дава само 404 - not found ... това ми го дава като се опитам да се логна в ацц-то ...
ацц-то се казва MaLaNoChE

ЕДИТ : Ей хора кво става тука ?! 2 дена чакам отговор и няма ? тука администратори или модератори няма ли ?
И по моя въпрос все още няма отг !!! колко трябва да се чака за 1 прост отговор ?
Последна промяна от MaLaNoChE на вт юли 07, 2009 2:03 am, променено общо 1 път.
[b][color=#FF0000]Имам Родинa, имам народ, имам и вяра, имам живот! Имам надежда, имам съдба, имам куража за тази борба!!![/color][/b]
Потребителски аватар
MaLaNoChE
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от MaLaNoChE »

мс след 3 дена най-после мога да влезна в ацц-то
мс за работата и отделеното време :)
П.С. ако все още се дават нано , ако може да ми дадете малко ще съм благодарен :)
[b][color=#FF0000]Имам Родинa, имам народ, имам и вяра, имам живот! Имам надежда, имам съдба, имам куража за тази борба!!![/color][/b]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Администратори няма. Нанотата свършиха. Редактирай си постовете с дебелия шрифт и прочети правилата на форума.
Потребителски аватар
MaLaNoChE
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от MaLaNoChE »

dios написа:Цитат(dios @ Jul 7 2009, 00:12) Администратори няма. Нанотата свършиха. Редактирай си постовете с дебелия шрифт и прочети правилата на форума.
къде пише ,че потребител трябва да чака 3 дена за отговор ? при положение ,че е писал на лс на поне 3-ма модератора и администратори ?
А къде пише че трябва някой да ти отговори на секундата? Това е тестова вселена,някои неща ще си стоят без отговори.
Едит : никъде не съм писал че трябва да ми отговорите на секундата .... до 1 ден е мормално , ама 3 ... :)

MeriAn:
MaLANoChE написа:Цитат(MaLANoChE @ Jul 6 2009, 23:46) най-после мога да влезна в ацц-то
Всичко останало е спам в сериозен раздел и следващият пост, несвързан с конкретен бъг, ще носи читателска карта.

Едит : Ваканционния мод и протекцията още ли са забранени ? защото срещам много хора в мод ... ?
Последна промяна от MaLaNoChE на пет юли 10, 2009 9:07 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
MaLaNoChE
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от MaLaNoChE »

пак ли трябва да чакам 3 дена за да ми отговорите на 1 прост въпрос ?

"Едит : Ваканционния мод и протекцията още ли са забранени ? защото срещам много хора в мод ... ? "
charovna

Мнение от charovna »

MaLANoChE написа:Цитат(MaLANoChE @ Jul 11 2009, 19:51) пак ли трябва да чакам 3 дена за да ми отговорите на 1 прост въпрос ?

"Едит : Ваканционния мод и протекцията още ли са забранени ? защото срещам много хора в мод ... ? "
Момко, вселената е тестова! Много те моля, прехвърли се да играеш там, където тече редовен рунд, за да спреш да се тормозиш!!!
Потребителски аватар
MaLaNoChE
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от MaLaNoChE »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jul 12 2009, 00:14) Момко, вселената е тестова! Много те моля, прехвърли се да играеш там, където тече редовен рунд, за да спреш да се тормозиш!!!
неможеши ли да кажеш 1 да ? или 1 не ?
и питането е "тоемозещо" така ли ? ако видиш в началото на темата Администраторите са казали да казваме ако има някой в мод или протекция , затова питам .....
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

А пък тя ти казва да си намериш вселена, в която да играеш. Не може ли "1 добре" да кажеш и да си потърсиш къде да играеш. Вселената е тестова -> там единствено се търсят недостатъци. Ама някои го обръщат на избиване на комплекси, че видиш ли не може да постигне същите успехи в нормална вселена !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 3”