1-ва вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Явно много далеч :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

В началото Пеше, имаше само секс, наркотици и рокендрол или по български бой, е...н и сръбска музика.Никой него беше за бойни точки(то не че имаше де).
Последна промяна от niki_god на съб юли 11, 2009 12:59 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Лично на мен ми допада защото започнах да се играя от 5-ти рунд играта.И ще ми е интересно да видя как е било навремето :bravo: :a055: Мисля че идеята е мн добра :a055:
ncuxonam
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

Тогаз трябва и астероидите вън от чадъра! :p020:
Потребителски аватар
kotara4ko
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
Контакти:

Мнение от kotara4ko »

Зарадвах се поради факта, че ще се върне старата кошница, но ако можеше да върнете и зеления скин (онзи много стария), щеше кефа да е на макс...
От третия път може и да ме заболи
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Котарачко написа:Цитат(Котарачко @ Jul 11 2009, 19:45) Зарадвах се поради факта, че ще се върне старата кошница, но ако можеше да върнете и зеления скин (онзи много стария), щеше кефа да е на макс...
това да не е концерт по желание? :)
Последна промяна от RoYaL на съб юли 11, 2009 6:28 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

dios написа:Цитат(dios @ Jul 11 2009, 10:42) Никой не беше чувал за бойни точки в началото.

остава и пловдивския саюз уарез'ру да възкръстне :a013: :a013: :a013:
еееее,кви времене бяха ;)
Любчо ние с теб сме последните мохокани от тоя стар и салвен саюз :p020: :p020:
Последна промяна от slabaka122 на съб юли 11, 2009 7:24 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

slabaka122 написа:Цитат(slabaka122 @ Jul 11 2009, 21:16) остава и пловдивския саюз уарез'ру да възкръстне :a013: :a013: :a013:
еееее,кви времене бяха ;)
Любчо ние с теб сме последните мохокани от тоя стар и салвен саюз :p020: :p020:
хихихихихи...... голяма сбирщина бяхте :P

да ти писне да скролираш, докато стигнеш последния от списъка :lol:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ще се изненадаш,но не сме. Има и още заблудени души,блуждаещи из дебрите на космоса.Само че са се покрили.
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jul 11 2009, 18:24) хихихихихи...... голяма сбирщина бяхте :P

да ти писне да скролираш, докато стигнеш последния от списъка :lol:

хахахаха,вярно :lol: :lol: много е малък шанса точно теб да нацелят и за това си спокоен :lol: :lol:
Отговори

Върни се в “Off Topic”