Не че играта не беше по интересна,но сега с всички тези улеснения,и изведнъж в каменната ера!!!
1-ва вселена
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
назад към природата, дет се казваncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Jul 10 2009, 20:33) Абе и аз съм цъкъл играта от самото начало,и мисля че ако се пусна сега в такъв ретро рунд ще испростея максимално!
Не че играта не беше по интересна,но сега с всички тези улеснения,и изведнъж в каменната ера!!!![]()
нещо против, смокиновото листо ли имаш .......
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Като нямаш пукната мина си беше чиста протекция,какво развитие ти спира като копаш 300 метал на час...letalenizhod написа:QUOTE (letalenizhod @ Jul 10 2009, 17:55) да ме осветлиш по един наболял въпрос може ли?като си мод няма ресурс нали?ама като си протекция копаш ли копаш или?ивъле мода се ползваше много от мене но пък ти забавя развитието и то многоо .пак ли не си съгласен?
Последна промяна от EvilForce на пет юли 10, 2009 8:15 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Е то трябва да си голям умник, че да играеш по 4 часа на ден, през останалите 20 да си в мод и да си наблъскал мини до забрава .Локуми почнаха дa се разтягат тука.letalenizhod написа:QUOTE (letalenizhod @ Jul 10 2009, 21:47) като нямаш да но ако имаш?
Последна промяна от EvilForce на съб юли 11, 2009 2:29 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Епа ся ми хрумна да попитам нещо. Щом ще е като в доброто старо време - нека рундовете да бъдат пак само 10
Ще ми се да видя как тогава ще се лети с дини на 6 рунда .... 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Благодаря за идеята Ван, само трябва да видя дали е реализуемо......VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jul 11 2009, 12:17) Епа ся ми хрумна да попитам нещо. Щом ще е като в доброто старо време - нека рундовете да бъдат пак само 10Ще ми се да видя как тогава ще се лети с дини на 6 рунда ....
![]()
.... малииии, колко неща се забравят
п.п.
има и още един спомен, Рояла го спомена онази вечер.... но се съмнявам, че и ако него върнем всеки неиграл тогава ще оттече в канавката на първия месец
Misterya:
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jul 11 2009, 12:29) Благодаря за идеята Ван, само трябва да видя дали е реализуемо......
.... малииии, колко неща се забравят![]()
п.п.
има и още един спомен, Рояла го спомена онази вечер.... но се съмнявам, че и ако него върнем всеки неиграл тогава ще оттече в канавката на първия месец![]()
Ако се върнат и същия брой играчи както преди малии
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Явно си далеч от началотоMo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jul 11 2009, 13:32) Ако се върнат и същия брой играчи както преди малии. А итата ще дават ли бойни точки , имам такъв спомен ,че даваха но пък бойните точки не влияеха на класацията
![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.