1-ва вселена
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Тръпката беше огромна. Особено като си знаеш оцапаното дупе. Защото правиш една зрелищна битка и после 1 седмица само строиш кораби ... Защото ако няма как да изхарчиш ресурса на някоя колония, го крадат. Мери е много права, ама много. А и ... тогава беше тръпката ... сега само ей така се цъка, колкото да се отбие номера.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Просто на всички ще им се налага да сиимат корабници ит ертети, а не 5 подвижни планети, което ще затрудни играта им. Също така "noob-овете" какот се изразяваше един наш познат, който само такива биеше цял рунд в спийда, няма да имат подобни работи и => ще са извън коефициента на някои хора. И битката/битките/ ще са само между така да се каже по-можещи играчиMeriAn написа:Цитат(MeriAn @ Jul 9 2009, 22:48) Може да е била по-проста, но в никакъв случай не беше по-лесна.
Почти всички нови неща облекчават играта. Само няколко примера:
Банката - я си представи да прехвърляш милиони ресурс през галактика с транси и меги - затваря полети, време трябва, а и трябва добре да прецениш колко кораби ще трябват за сейвън ... а сега - цък, цък и всичко е ОКейка![]()
Борсата - вярно, играта стана много по-интересна с нея, но и мнооооого по-лека - винаги имаш кораби под ръка в неограничено количество, особено ако си "качил" доволно количество ресурс в нея
А протекцията - на 100 точки и - недосегаем докато извадиш рецка или си пооправиш флотата
Липсва ми играта от първите рундове, но признавам,че сега не бих издържала 8 месеца рунд без протекция; тогава модовете се пускаха в изключителни случаи ... още не беше тръгнала голямата мода за игра "на модове", дала повод за ограничаването на броя им. Трудно беше. Много от новите играчи може да не могат да се приспособят. С лесното и удобствата бързо се свиква, както и в реалния живот... но да се върнеш към предишното е ужасно трудно ...
У, нямам спиране
докато постна, изпреварили ме и малко се повтарям![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
eskort
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юни 05, 2007 8:28 pm
- Контакти:
Днешно време тея войни се ползват супер рядко. Да се самозанулиш в противник за да отмъстиш за съюзник беше голяма работа. Вече такива неща няма и се пак беше си то едно време......
Последна промяна от eskort на чет юли 09, 2009 9:17 pm, променено общо 1 път.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
A стига бе...Верно ли това?Ами за модовете дето се пускаха всеки ден със смс-че като не си он може ли да ни споделиш нещо?letalenizhod написа:QUOTE (letalenizhod @ Jul 9 2009, 20:23) не мисля че си прав!няма смс известия няма банки няма борса.схващаш ли?сам абсолютно сам трябва да се оправяш.а не като те занулят хоп протекцията заема от банката и пак с флота след 2 мин да можеш да грабиш.сега ти се налага от геймплея да развиваш всичко и корабо и тертети и складове а не да си купуваш всичко наготово като шейх
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
да ме осветлиш по един наболял въпрос може ли?като си мод няма ресурс нали?ама като си протекция копаш ли копаш или?ивъле мода се ползваше много от мене но пък ти забавя развитието и то многоо .пак ли не си съгласен?EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jul 10 2009, 18:01) A стига бе...Верно ли това?Ами за модовете дето се пускаха всеки ден със смс-че като не си он може ли да ни споделиш нещо?
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време