1-ва вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Тръпката беше огромна. Особено като си знаеш оцапаното дупе. Защото правиш една зрелищна битка и после 1 седмица само строиш кораби ... Защото ако няма как да изхарчиш ресурса на някоя колония, го крадат. Мери е много права, ама много. А и ... тогава беше тръпката ... сега само ей така се цъка, колкото да се отбие номера.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

MeriAn написа:Цитат(MeriAn @ Jul 9 2009, 22:48) Може да е била по-проста, но в никакъв случай не беше по-лесна.
Почти всички нови неща облекчават играта. Само няколко примера:
Банката - я си представи да прехвърляш милиони ресурс през галактика с транси и меги - затваря полети, време трябва, а и трябва добре да прецениш колко кораби ще трябват за сейвън ... а сега - цък, цък и всичко е ОКейка :)
Борсата - вярно, играта стана много по-интересна с нея, но и мнооооого по-лека - винаги имаш кораби под ръка в неограничено количество, особено ако си "качил" доволно количество ресурс в нея
А протекцията - на 100 точки и - недосегаем докато извадиш рецка или си пооправиш флотата

Липсва ми играта от първите рундове, но признавам,че сега не бих издържала 8 месеца рунд без протекция; тогава модовете се пускаха в изключителни случаи ... още не беше тръгнала голямата мода за игра "на модове", дала повод за ограничаването на броя им. Трудно беше. Много от новите играчи може да не могат да се приспособят. С лесното и удобствата бързо се свиква, както и в реалния живот... но да се върнеш към предишното е ужасно трудно ...
У, нямам спиране
докато постна, изпреварили ме и малко се повтарям ;)
Просто на всички ще им се налага да сиимат корабници ит ертети, а не 5 подвижни планети, което ще затрудни играта им. Също така "noob-овете" какот се изразяваше един наш познат, който само такива биеше цял рунд в спийда, няма да имат подобни работи и => ще са извън коефициента на някои хора. И битката/битките/ ще са само между така да се каже по-можещи играчи :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
eskort
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 05, 2007 8:28 pm
Контакти:

Мнение от eskort »

Днешно време тея войни се ползват супер рядко. Да се самозанулиш в противник за да отмъстиш за съюзник беше голяма работа. Вече такива неща няма и се пак беше си то едно време......
Последна промяна от eskort на чет юли 09, 2009 9:17 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
sana94
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 05, 2009 3:12 pm
Контакти:

Мнение от sana94 »

Просто проба
Последна промяна от sana94 на чет юли 09, 2009 9:21 pm, променено общо 1 път.
JAG_77
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 10, 2006 9:19 pm
Контакти:

Мнение от JAG_77 »

Нокия идея си нямаш какво беше , просто приеми на доверие че тогава беше много по добре. А иначе за справка към 4-тия месец на рунд 2 на уни2 се въведоха расите и то можеше да се сменят до 1 седмица някаде мислия. след този ми рунд - другите не можеха да ми направят и 10 % кеф спрямо него.
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 2:11 pm
Контакти:

Мнение от Narayan »

ух потичат ми лигите ЕЙ само като чета 1вия пост ЛИГИ ЛИГИ :S
peet
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср яну 12, 2005 9:13 pm
Контакти:

Мнение от peet »

и аз спрях да играя като почнаха да въвеждат новите глупости, последно мисля направих 1 рунд с расите и от тогава не съм играл, така че може повече хода да се втурнат да цъкат като мен примерно :)
бла бла бла
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

И аз ще цъкам... ама с уста...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

letalenizhod написа:QUOTE (letalenizhod @ Jul 9 2009, 20:23) не мисля че си прав!няма смс известия няма банки няма борса.схващаш ли?сам абсолютно сам трябва да се оправяш.а не като те занулят хоп протекцията заема от банката и пак с флота след 2 мин да можеш да грабиш.сега ти се налага от геймплея да развиваш всичко и корабо и тертети и складове а не да си купуваш всичко наготово като шейх
A стига бе...Верно ли това?Ами за модовете дето се пускаха всеки ден със смс-че като не си он може ли да ни споделиш нещо?
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jul 10 2009, 18:01) A стига бе...Верно ли това?Ами за модовете дето се пускаха всеки ден със смс-че като не си он може ли да ни споделиш нещо?
да ме осветлиш по един наболял въпрос може ли?като си мод няма ресурс нали?ама като си протекция копаш ли копаш или?ивъле мода се ползваше много от мене но пък ти забавя развитието и то многоо .пак ли не си съгласен?
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Отговори

Върни се в “Off Topic”