Мое мнение :)
Видях темата за модовете и споделям и аз това мнение.Както и да попитам дали не е възможно да се увеличи броя на протекциите.Тия 5 протекции за 3 третини по 2 месеца то не се пада средно и по протекция на месец дори и ограничението им за пускане от 50 к до 300 к точки е много как да се изразя точно ммм не приемливо според мен или затормозяващо ли как да го нарека.Също така като гледам пазара на кораби е заринат с кораби а времето на строеж на кораби е доста барзо.Тоест според мен се питам къде отива предимството на нокса ми то няма никакъв след като всеки може да си направи и сам на бързо кораби . Според мен доста е ощетена расата предвид другите .
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Нокса беше достатъчно небалансиран, та сега да ревете що няма предимството търговия, ха!BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Jul 9 2009, 21:48) Видях темата за модовете и споделям и аз това мнение.Както и да попитам дали не е възможно да се увеличи броя на протекциите.Тия 5 протекции за 3 третини по 2 месеца то не се пада средно и по протекция на месец дори и ограничението им за пускане от 50 к до 300 к точки е много как да се изразя точно ммм не приемливо според мен или затормозяващо ли как да го нарека.Също така като гледам пазара на кораби е заринат с кораби а времето на строеж на кораби е доста барзо.Тоест според мен се питам къде отива предимството на нокса ми то няма никакъв след като всеки може да си направи и сам на бързо кораби . Според мен доста е ощетена расата предвид другите .
А всички стандартни рундове до сега, които са били по 6 месеца, са били с 5 протекции. Хората искат да ги намалят - вие пък да ги увеличавате. Пък и точковата граница е за всички - ти като не можеш и съседчетон е може да пусне протекция, така че - квит сте.
Като не си правите сметката - и се силите първата третина, така е.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
За модовоте ... Нека е така. Колкото по-малко, толкова по-малко ... Или беше колкото повече, толкова повече. За протекциите .. абсурд ! Даже 5 са много. Който иска може и без протекция.И вярвай ми, ако си наистина надъхан да играеш, едва ли ще ти стига това, което предлага корабостроителницата като време. Вселената е зарината от ресурс. Точно сега нокса може да се разгърне напълно. Иначе казано - ако 1 боен се прави 18 мин. 10 бойни се правят 3 часа, 100 -> 30 часа. Ресурс за 100 бойни се прави за 5-7 часа активна игра ... Не си мисли, че няма да има продажби ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]