1-ва вселена
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
то да не е софийска детска градина, че предварително записване да имаdios написа:Цитат(dios @ Jul 9 2009, 14:48) Ти по-добре се запиши за рунда докато има места,че регистрациите са ограничени между втора и четвърта галактика.
Последна промяна от Nicoll на чет юли 09, 2009 1:09 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
- shushi
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 29, 2008 6:16 pm
- Контакти:
ами то в булфа без това 50 % от играчите в момента са под 17 годишна възрастNicoll написа:Цитат(Nicoll @ Jul 9 2009, 15:04) то да не е софийска детска градина, че предварително записване да има![]()
Последна промяна от shushi на чет юли 09, 2009 2:44 pm, променено общо 1 път.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
[url=http://bulfleet.com]bulfleet.com[/url]
R.I.P. M. J.
[url=http://bulfleet.com]bulfleet.com[/url]
R.I.P. M. J.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Снощи говорих с bojidar ... Говорих, говорих .. и като гледам колко надъхани има, започвам да си мисля, че трябва да се намеся малко. Да, това, което каза Краси ще е много добре, ама да се върнат ония играчи. Ако можеше да се върне времето - още по-добре. Ама играта затова се променя, за да бъде нещо друго, нещо по-добро и т.н. ... Наистина ще се радвам да се задържи тази ретротенденция. Даже много ще се радвам, но замислете се. Колко от играещите сега са играли и тогава ? Помислете и ми кажете ... Раси има мисля от рунд 3 вселена 2. Колко са играли от преди това. Та повечето играчи дори не познават тази част на играта. Колко хора са играли без борса, без банка ... Едва ли ще има много добри отзвуци. Да се надяваме, че греша.
Та, след като мортала вика, че бил добър, казвам му го така - регистрирай се и направи това, което направи в спийд. Нали си добър. Аз .. имам желание, но нямам време за повече от 1 вселена, иначе с удоволствие ще си припомня какво значи на 60к с боен акаунт да имаш на 3 планети 2ро ниво тертети ... Красота просто ...
Та, след като мортала вика, че бил добър, казвам му го така - регистрирай се и направи това, което направи в спийд. Нали си добър. Аз .. имам желание, но нямам време за повече от 1 вселена, иначе с удоволствие ще си припомня какво значи на 60к с боен акаунт да имаш на 3 планети 2ро ниво тертети ... Красота просто ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Това, че сме играли преди не е особено от голямо значение. И ние не знаехме как се играе с банка, с раси, с корабна борса и т.н. - всичко това беше ново за нас, но постепенно се научихме. Бяхме нещо като новобранци - единствения ни плюс беше, че знаехме поне какво трябва да се прави в тази игра. (корабчета и да си литкаме... :D, е на други повече им харесваше да си бъгватVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jul 9 2009, 16:59) Снощи говорих с bojidar ... Говорих, говорих .. и като гледам колко надъхани има, започвам да си мисля, че трябва да се намеся малко. Да, това, което каза Краси ще е много добре, ама да се върнат ония играчи. Ако можеше да се върне времето - още по-добре. Ама играта затова се променя, за да бъде нещо друго, нещо по-добро и т.н. ... Наистина ще се радвам да се задържи тази ретротенденция. Даже много ще се радвам, но замислете се. Колко от играещите сега са играли и тогава ? Помислете и ми кажете ... Раси има мисля от рунд 3 вселена 2. Колко са играли от преди това. Та повечето играчи дори не познават тази част на играта. Колко хора са играли без борса, без банка ... Едва ли ще има много добри отзвуци. Да се надяваме, че греша.
Последна промяна от Merlin на чет юли 09, 2009 3:44 pm, променено общо 1 път.
Аз играя сравнително отскоро,не знам преди как е било но наистина тези лафове дето се пишат тука за"едно време"колко хубаво било малко ми напомня баба и дядо...разправят ми кооолко хубаво било едно време при комунизма,как всичко било по справедливо и т.н. но новото поколение не е съгласно с това,и грешно ли е?Всяко нещо си има своето време и своето място,на мен ми звучи тъпо да се твърди че едно време било по добре и че старото поколение на булфа били по-добри,приятели играйте и сега и бъдете пак най-добри,няма лошо но недейте да лежите на старите лаври,сигурен съм че в началото на играта и конкуренцията е била по-слаба.Играйте и доказвайте че се справяте с новите предизвикателства,не се оплаквайте за старото време то няма да се върне,играта е динамична и се променя постоянно нали именно това ни кара да се регистрираме отново и отново
А за Мортала не знам дали е добър или не,но знам че е успял да се справи според правилата,и да бъде сред челниците това говори достатъчно!
Тъй че дайте всики да играем според променящата се игра и да се забавляваме,в крайна сметка тази игра е точно това-една сцена на която да се забавляваме
Тъй че дайте всики да играем според променящата се игра и да се забавляваме,в крайна сметка тази игра е точно това-една сцена на която да се забавляваме
[u]Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит.[/u]