След вчерашното спиране на нета от страна на доставчика ми и наложителното пускане на мод (и въобще несигурното положение с нета в България) , реших да предложа дали няма да е възможно увеличане на бройката на модовете от 3 на 5 примерно за всяка третина(стават средно по 1 мод на 11 дена, а и при тези добиви самото излизане мод си е един вид наказание, от ловец може да станеш жертва)
P.S - Не ме разбирайте погрешно не се оплаквам, аз съм от Варна и до нас зали достатъчно, ситуацията е отигравана много пъти, но в други градове положението не е така а и понякога става въпрос за кратък отрязък от време за който да реагираш, където спасението само мод и то от разстояние.
- Аз тази причина хич не я споменавам, ако знаеш какво ми чува главата от благоверната ми съпруга мани мани.
Модове в 2 - ра
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Последна промяна от niki_god на чет юли 09, 2009 9:08 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
подкрепям изцяло, макар и по друга причина.
С тези три мода за третина ще загубите играчите, които играят през работно време - а те никак не са малко, вервайте ми
И те като морни труженици се нуждаят от разпускане, както от работа, така и от играта през уикенда
С тези три мода за третина ще загубите играчите, които играят през работно време - а те никак не са малко, вервайте ми
И те като морни труженици се нуждаят от разпускане, както от работа, така и от играта през уикенда
Последна промяна от niki_adv на чет юли 09, 2009 8:59 am, променено общо 1 път.