10 нови кораба

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
JaBuRNqK
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 09, 2009 12:37 am
Контакти:

Мнение от JaBuRNqK »

(1) Повече бонуси за търговския център в (%).срещу сМс4е
(2) Да може да се рециклира флотата, както защитите(!) :)
(3) Да може да се нагласява скоростта по време на полет в проценти с оглед намаляване или удължаване времето на самия полет с цел икономисване на време и ресурс.
(4) При влизане в играта още на заглавното INFO в табличката с регистриралите се потребители, единият от отброяването на определена вселена отгоре да има ново поле, което да съобщава колко online потребители има в момента съответно за всяка вселена. Пример -Моля не пишете за това тук- Online в нейните 4-те игрови свята има тази опция. Защо да я няма и тук?
(5) Повече бонуси за структурата на защитата с цел увеличаване на тяхната издръжливост и при чупенде да са повече рециклажите.
(6) Да има възможност да се ускорява строенето на проучванията с смс4е+специялноста !
(7) Да има допълнител бонус (в %) за структурата на корабите в сградата фабрика. За расата конфедерация, за да бъде постигнат баланс.
(8) Да има нова опция, която след активирането й да се отваря междинно меню между двама определени играча, които да могат да търгуват (с цел пазарлък) в трансфер на прехвърляне на ресурси между тях двамата. По този начин да отпадне полетът ТРАНСПОРТ и ще се въведе нов свеж елемент във играта. Ще се балансира мултиакаунството, сийтването и наливането. Ако има опцията за Market place за търговия ще е много по-лесно прехвърлянето на ресурси.
(9) Само за лидерите на съюзи, докато са във ваканционен мод (син) или наказани играчи със статус, при който не могат да оперират, да може да има достъп до администриране на съюза, за да могат да внасят козметични промени в политиката на съюза, да създават войни, заповеди, алианси. А също да могат да кикват играчи и потребители, които не са играли от отдавна (да отстраняват юзърите, които са във вреда на техните съюзи).
(10) Играчите със (i) статус или тези със (0 т.) да биват извадени от общите потребители в играта и ако може играчите с 0 т. Да бъдат триени на седмия ден (и без това от тях няма полза и ресурси).
(11) Някои от юзърите при построяване на 10-ти level шпионаж да има възможност в преглед в допълнителното меню, което се показва след 8-ми level, в което дава инфо за флотата на нападателя, да има обогатена допълнителна информация на кой level са вражеските кораби и колко е атаката и защитата на нападателя в проценти.

Бонуси--->
(а) За полевите истебители и кръстосвачите при
атака с трети кораби да дават 10% бонус към атаката (attack) на нападателя;
(b) Спийдъри – като присъстват в армията да добавят 10% към скоростта на следните кораби: Рециклатори и Танкери;
© Бойни кораби – да добавят 15% щета към атаката на нападателя;
(d) Мегатони – 15% бонус срещу щитовете;
(e) Унищожители (Unity) – 20% бонус срещу плазмени оръдия;
(f) Бомбардировачи – понеже много малко се играе с тези кораби, защото се отварят по много бавен и труден начин, пък и те са страшно бавни, новите играчи изобщо не играят с тях, техният бонус срещу защити изобщо не е привлекателен. За да бъдат по-популярни и използвани и да се внесе свежа нотка в gameplay-я.
Новата екстра за тези кораби като присъстват в армията при нападението да блокират енергията на нападналия на съответната планета – по този начин планетата бива блокирана за (24) часа като с Минусова енергия и не може да се строи проучвания, сгради и ъпгрейди. Тази разнообразност в gameplay-я ще доведе до по-щирокото използване на бомбардировачите. Те ще се превърнат в любим кораб/герой на новобранците.
========================================
НОВО ПРОУЧВАНЕ (1)
Координация – да има 15 level-a на проучване и с вдигане на всеки level да дава 3% бонус за всеки level за намаляване разходът на гориво с цел икономисване на Гас, защото при големи флоти и за най-малкия рейс до определено място Пример 250 Мегатона ако атакуват през 10 слънчеви системи на 100% скорост ти искат 100 000 Гас. Това е недопустима стойност. Бих желал да се добалансират. Затова съм измислил това проучване.
----------------------------------------------------
НОВО ПРОУЧВАНЕ (2)
Рудодобив (mining) – с цел допълнително облагодетелстване с ресурси (полезни изкопаеми) от ресурсите Метал и Кристал.
Самото проучване е 15 level-a. С всеки level да се добавят 3% повече към мините и техният добив да се увеличава.
--------------------------------------------
ЗАЩИТИ
Нови защитни установки – Протонно оръдие. Това са по-големите и по-мощни оръдия, свързващо звено между йонните и плазмените оръдия. Неговата огнева мощност и структура е равна на Гаусовете.
Изстрелва мощни протонни заряди от концентрирана енергия за поразяване на вражеската флотилия.
Самото оръдие, за да бъде отворено за строене, да изисква проучването йонни системи на 7-ми level.
-----------------------------------------
ЗАЩИТИ
Дефлекторен енергиен щит – това е огромно силово поле с наземен статус, което защитава, както защитните обстановки, така и флотата на защитника. Самото дефлекторно поле с огромна структура 200 000 и след като бъде построено да дава 15% бонус към защитата на нападнатия.
================
Метеоритни пояси
– безцелно странстващи скалисти отломки, придвижващи се по същия хаотичен начин като астероидите, само че те да бъдат използвани за събиране на Кристал и Метал от тех. За целта трябва кораб Harvester
============================================
и Малко Нови кораби съм измислил-3А ЦЯЛ0СН0Т0Н ИНФ0 С ИДЕИТЕ 3А ТЯХ-ТЕХНТЕ ПАРАМЕТРИ И СПЕЦИФИКАЦИИ ДА МИ (ПИШАТ АДМИНИТЕ)
АК0 ЖЕЛАЯТ ДА ИМ ГИ ДАМ А3 ДА ИМ С0БЩА УСЛ0ВИЯТА МИ !!! :a013:

(New ship) – Harvester
Този кораб събира ресурси от Метеоритите (!)(?) :)
==========================
(New ship) - Tugboat
Влекач - Tugboat – той се отваря като Мегатранспортьорите, има тяхната скорост и параметри (и структура). Има 10 слотен трюм за...........................
======================
(New building) – Радиомаяк
Радиовълнов маяк – контрашпионажна техника от нов тип. Това е средство за контрашпионаж и улавяне на вражески сонди и може още........
=========================================================
(Nnew ship) Drop ship
Самотолетоносач – Кораб-Транспортьор на космически кораби който...........
=========================================================
(New ship) Grivaton
Тежък клас боен кораб, по-големият брат на Метагона. с специялна аттака по могъща от тази на бобера прави..........
==========================================================
(New ship) Оbzurver
(2-то ЗНС) –Обзървърът е огромна космическа станция със структурата.................
====================================
(New ship) Entractor
Ентрактор – отваря се като Бомбардировач. Това е рециклатор за моментално събиране на ресурси.
=========================================
(New ship) - The Evil Drone
Невероятноя яка сонда за колонизиране с инфекция и.........................
^^^^^
и Малко Нови кораби съм измислил-3А ЦЯЛ0СН0Т0Н ИНФ0 С ИДЕИТЕ 3А ТЯХ-ТЕХНТЕ ПАРАМЕТРИ И СПЕЦИФИКАЦИИ ДА МИ (ПИШАТ АДМИНИТЕ)
АК0 ЖЕЛАЯТ ДА ИМ ГИ ДАМ А3 ДА ИМ С0БЩА УСЛ0ВИЯТА МИ !!! :a013: :bravo: :lol:
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

1.Темата не е за тук.
2. :p077:
Последна промяна от Skullcollector` на чет юли 09, 2009 1:59 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

ъъъъъъъъъ битка нещо
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
TheInvisible
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 23, 2008 11:29 am
Контакти:

Мнение от TheInvisible »

1. Много Ви станаха игрите май, а?
2. Верно земи да си прочетеш правилата на форума - и да разбереш коя тема закъде е.
Последна промяна от TheInvisible на чет юли 09, 2009 2:10 am, променено общо 1 път.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

:ekk:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Предложения”