1-ва вселена
протекции нямаше, за купуване на рес не съм сигурен ама май си имаше ...Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Jul 8 2009, 15:52) ако наистина го направите така никфи протекции или модове.. без никфи екстри да видим тогава тия където не владеят наносилата колко са добринаправи го corwin
![]()
иначе модовете също си стояха ....
да махната другото, това е важноо
Не, този скин си го има все още, както и Reloaded Green version - можеш да си го смениш през настройки (аз лично цъкля със зеления, че тоя новия е мн. зле ....)pi4agataa написа:Цитат(pi4agataa @ Jul 8 2009, 15:53) За този скин ли говорите Reloaded Blue version ?![]()
Аз иначе много бих искал да се върне сивия скин - мисля, че се пада втория скин в играта ама за по-лесно питай рояла, той ги знае всичките и скрийншоти ще ти даде :D
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
махат се .......JAG_77 написа:Цитат(JAG_77 @ Jul 8 2009, 20:53) Махнете мотивациите и купуването на ресурс , за да си бъде точно като преди, обаче като се замисли човек тогава и бойни точки нямашено при положение че няма борса те могът да си останат.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jul 8 2009, 21:02) махат се .......
кое, бойните точки или мотивацията
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
махат се мотивациите и купуването на ресурс на всеки 48 часа през парламента.Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jul 8 2009, 22:06) кое, бойните точки или мотивацията![]()
бойни токи; ресурсни точки не ме интересуват - има си статиситка (статистически точки) и те са основните..... формират се в съотшение 1:1.....
казах ретро, но не и да върнем абслютно всичко..... за съжаление, няма как да върнем и познанията (на Рояла примерно) назад във времето.... някой може ли да си представи какви биха били последствията.... а да не говорим, че спрямо други "герои на нашето време" Роялчето си е направо хрисимо ангелче.
п.п.
Иване, нищо лично, просто използвам статута ти на емблематична фигура в тукашните среди
ха наздраве
Последна промяна от CORWIN на ср юли 08, 2009 8:20 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
- Контакти:
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jul 8 2009, 20:16) махат се мотивациите и купуването на ресурс на всеки 48 часа през парламента.
бойни токи; ресурсни точки не ме интересуват - има си статиситка (статистически точки) и те са основните..... формират се в съотшение 1:1.....
казах ретро, но не и да върнем абслютно всичко..... за съжаление, няма как да върнем и познанията (на Рояла примерно) назад във времето.... някой може ли да си представи какви биха били последствията.... а да не говорим, че спрямо други "герои на нашето време" Роялчето си е направо хрисимо ангелче.
п.п.
Иване, нищо лично, просто използвам статута ти на емблематична фигура в тукашните среди![]()
ха наздраве![]()
много сте се огледали в рояла