Пенсии, къде стеее!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
sana94
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 05, 2009 3:12 pm
Контакти:

Мнение от sana94 »

Може би вече и на нея им е умръзнало ! :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

DarkWatch написа:QUOTE (DarkWatch @ Jul 6 2009, 22:37) Кака Хера къде е :a078: Липсва ми нейният стил :a082: , макар и да не влизам вече тук и да играя :a055:
Всеки ден е на линия и се бори за да има ред във всичките игри на XS. По добре да е в сянка но да върши много работа за игрите, отколкото да е форумен лъв и да спами по цял ден, а нещата да не вървят.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Инсомнияк добре дошъл, как тъй се прилъга да се върнеш насам? :) То всъщност и аз ли защо питам.. уж хубаво се бях отказал ^^
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
ekaterinska
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 10, 2005 8:38 am
Контакти:

Мнение от ekaterinska »

Покрай толкова стари кучета и една кучка да се обади :a016:
[url=http://imageshack.us][/url]
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

ekaterinska написа:Цитат(ekaterinska @ Jul 8 2009, 05:28) Покрай толкова стари кучета и една кучка да се обади :a016:

хехехе,и ти се изгуби като старите столевки :) :)
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

slabaka122 написа:Цитат(slabaka122 @ Jul 8 2009, 08:02) хехехе,и ти се изгуби като старите столевки :) :)
пфуу все стари кучета сте се събрали 1 младеж да поспами с вас :) как върви :P :a055:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

я, Катето не я бях виждал сигурно от 2006-тата
джаф
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Jul 8 2009, 09:32) пфуу все стари кучета сте се събрали 1 младеж да поспами с вас :) как върви :P :a055:

хехехехе,по-стари от слънцето и по-мъдри от библията.е тука е момента да кажа че това бяха найстина последните ми прояви в бф :a086: :a086: от 1-ви рунд на 1-ва вселена играя и вече дойде момента да се пенсионирам и аз :a055:
3-4пъти пребих и ограбих наглия мамалигар nightmare дето водеше класирането в спида и сега оства само да го довършите :galletos: :galletos: :oh_kotiooo:

п.п.с толкова голям трудов стаж сигорно ще вземам голяма генералска пенсия :oh_kotiooo:
Потребителски аватар
Insomniac
Генерал (General)
Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
Контакти:

Мнение от Insomniac »

ekaterinska написа:Цитат(ekaterinska @ Jul 8 2009, 08:28) Покрай толкова стари кучета и една кучка да се обади :a016:
Ето една... кучка, която ми липсва :-)
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Insomniac написа:Цитат(Insomniac @ Jul 8 2009, 21:55) Ето една... кучка, която ми липсва :-)
а бре "кучки" да искаш...... все от някъде ще се свърти нещо познато......

наздраве Инсо :a055:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”