Пенсии, къде стеее!
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Всеки ден е на линия и се бори за да има ред във всичките игри на XS. По добре да е в сянка но да върши много работа за игрите, отколкото да е форумен лъв и да спами по цял ден, а нещата да не вървят.DarkWatch написа:QUOTE (DarkWatch @ Jul 6 2009, 22:37) Кака Хера къде еЛипсва ми нейният стил
, макар и да не влизам вече тук и да играя
![]()
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
-
ekaterinska
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 10, 2005 8:38 am
- Контакти:
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
- Контакти:
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
пфуу все стари кучета сте се събрали 1 младеж да поспами с васslabaka122 написа:Цитат(slabaka122 @ Jul 8 2009, 08:02) хехехе,и ти се изгуби като старите столевки![]()
![]()
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
-
debnadaviebna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
- Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
- Контакти:
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
- Контакти:
Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Jul 8 2009, 09:32) пфуу все стари кучета сте се събрали 1 младеж да поспами с васкак върви
![]()
![]()
хехехехе,по-стари от слънцето и по-мъдри от библията.е тука е момента да кажа че това бяха найстина последните ми прояви в бф
3-4пъти пребих и ограбих наглия мамалигар nightmare дето водеше класирането в спида и сега оства само да го довършите
п.п.с толкова голям трудов стаж сигорно ще вземам голяма генералска пенсия
- Insomniac
- Генерал (General)
- Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
- Контакти:
Ето една... кучка, която ми липсва :-)ekaterinska написа:Цитат(ekaterinska @ Jul 8 2009, 08:28) Покрай толкова стари кучета и една кучка да се обади![]()
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
а бре "кучки" да искаш...... все от някъде ще се свърти нещо познато......Insomniac написа:Цитат(Insomniac @ Jul 8 2009, 21:55) Ето една... кучка, която ми липсва :-)
наздраве Инсо
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]